Hiteltárgyalás
Makro / Külgazdaság Már nevetni sem lehet azon, ami Görögországgal történik 
Privátbankár.hu | 2015. július 28. 13:22
A hitelezők újabb 86 milliárd eurót készülnek adni egy országnak, ami nem tud megszervezni egy szimpla tárgyalást sem. Persze máris kezdődik a huzavona, hogy akkor milyen megszorítások kellenek.
Makro / Külgazdaság A játéknak vége: nincs alku, szedhetik a sátorfát a görögök 
Privátbankár.hu | 2015. június 19. 07:44
Ismét nincs megállapodás a görögök és a hitelezők között, rendkívüli ülést tartanak hétfőn az euróövezeti országok. Arra is felkészülnek, hogy Görögország kiesik az euróövezetből.
Makro / Külgazdaság Ezen a hétvégén bukott el az eurózóna? Kikeltek magukból a görögök 
Privátbankár.hu | 2015. június 7. 14:39
Görögország a jelenlegi formában nem lesz hajlandó elfogadni az adósságfinanszírozás folytatása fejében tett uniós reformjavaslatokat.
Makro / Külgazdaság Némi üvöltözés után megállapodás: mennyire köpik szembe magukat a görögök? 
Gáspár András | 2015. február 21. 08:43
A Bruce Willishez hasonlított görög pénzügyminiszter állítólag üvöltözött és hazugnak nevezte az eurócsoport elnökét. Most született egy megállapodás négy hónapra, addig biztosan nem mennek csődbe és nem veszítik el az eurót - hogy cserébe mennyire kell meghazudtolniuk önmagukat és a választási győzelemhez vezető ígéretekből mennyit kell feladni, az nagy kérdés...
Makro / Külgazdaság A görögök keménykednek, de még a szlovákok is beintettek nekik 
Privátbankár.hu | 2015. február 20. 08:07
A görögök szerint csak két választás lehetséges: vagy elutasítják, vagy elfogadják a görög kérelmet. Európában senki nem akar több pénzt adni Görögországnak - mondják a szlovákok.
Makro / Külgazdaság Magyarország 2012: őszi IMF-megállapodás és elkerülhetetlen recesszió 
Privátbankár.hu | 2012. május 2. 07:10
Az IMF-tárgyalásokat vezető tárca nélküli miniszter azt mondja, hogy amíg a Parlament nem szavaz a vitás törvényekről, nem tárgyalhatunk. Fellegi Tamás szerint az őszi megállapodás a reális. Közben a GKI jónak látja az új Széll Kálmán Terv irányát, de nem látják a részleteket. A gazdaságkutatók szerint elkerülhetetlen a recesszió.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG