<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Hozzáadott érték
Benchmark Bod Péter Ákos szerint a magyar modernizációs trendeknél van haladás, de lassú
Bod Péter Ákos | 2022. augusztus 12. 05:41
A hazai gazdaságpolitika az aktuális nehézségekkel van elfoglalva, miközben a hosszútávú fejlődés miatt óriási jelentősége lenne a gazdaság és társadalmi modernizációnak. Bod Péter Ákos, aktuális írásában azt elemzi, hogyan áll Magyarország ezen a téren.
Benchmark Bod Péter Ákos: a járvány megnöveli az élenjárók és a lemaradók közötti szakadékot
Bod Péter Ákos | 2021. március 18. 05:37
Mint minden komoly válság, a mostani is alaposan átrendezi a gazdaságot. Nagy kérdés, hogy a magyar gazdaság képes lesz-e kitörni a közepes jövedelem csapdájából és az értékláncokban az úgynevezett mosolygörbén a magasabb hozzáadott irányokba elmozdulni? Bod Péter Ákos, az MNB korábbi elnöke, egyetemi tanár aktuális írásában erre a kérdésre keresi a választ.
Makro / Külgazdaság Egyetlen cég gazdaggá tesz egy egész országot?
Fellegi Tamás | 2016. október 6. 16:40
A koreai elektronikai cég hét éve hatalmas gyárat épített Vietnam északi részén, és a korábban rizstermeléssel foglalkozó környék ma az ország második exportcentruma lett Ho Shi Minh-város, az egykori Saigon után. A multicég az egész országot felpörgette, és sokban hozzájárult, hogy Vietnam a kínai fejlődés útjára lépjen.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG