<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Jeffrey Epstein
Makro / Külgazdaság Nemcsak a Moszadnak dolgoztak – a brit herceg is célkeresztben
Káncz Csaba | 2020. január 7. 09:00
Amerikai sajtóhírek szerint Ghislaine Maxwell és Jeffrey Epstein pedofil hálózatukkal több ország titkosszolgálatának is dolgoztak. Maxwellt most titkos lakásokban őrzik izraeli védelmezői, mivel ő és elhunyt élettársa elképesztő mennyiségű belső információt gyűjtött össze a világ vezető személyiségeiről, amelyekkel aztán meg is zsarolták őket. Káncz Csaba jegyzete.
Makro / Külgazdaság Dagad az Epstein-botrány: rejtélyes végrendeletet írt a milliárdos halála előtt
Privátbankár.hu | 2019. augusztus 20. 09:05
A halála előtt két nappal írta alá végrendeletét Jeffrey Epstein milliárdos, akit emberkereskedelem és kiskorúak megrontásának vádjával helyeztek előzetes letartóztatásba, és aki a hivatalos jelentés szerint öngyilkos lett a börtönben.
Makro / Külgazdaság Az izraeli titkosszolgálat Amerikában – súlyos lebukás?
Káncz Csaba | 2019. július 29. 08:54
Noha elképzelhető, hogy Epstein a megzsarolt politikusokról leadott információkat az FBI-nak is, de a jelek főképpen Izrael nemzeti hírszerző titkosszolgálata, a Moszad irányába mutatnak. De ki vezette be a pedofil milliárdost az amerikai politika legfelsőbb köreibe? Káncz Csaba jegyzete.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG