<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Kölcsönzött munkaerő
Makro / Külgazdaság Grúz, orosz, brazil és kolumbiai vendégmunkásokat is szeretne a kormány
Privátbankár.hu | 2022. augusztus 5. 11:26
Sok állás betöltetlen, tárt karokkal várják a cégek a külföldi munkaerőt - meglepő országokkal bővült a lista, ahonnan könnyített feltételekkel érkezhetnek munkavállalók.
Karrier Milyen a munkaerő, ha kölcsönzött? - Aki akar, tud dolgozni
Elek Lenke | 2022. június 15. 15:54
Ma, amikor szinte minden ágazat munkaerőhiánytól szenved, a vendéglátástól a festő-mázolókig és az asztalosokig, és a betanított munkás ugyanúgy hiánycikk, mint a szakmunkás, felmerül a kérdés, beválik-e, mint módszer, a munkaerőkölcsönzés és ha igen, mi a siker titka? Jelenleg közel 200 ezer ember tartozik ebbe a körbe Magyarországon.
Karrier Miért van kevesebb a borítékban? Emiatt is kisebb lehet a fizetésed
Privátbankár.hu | 2015. november 26. 20:07
Egyenlő bér jár a belsős és a kölcsönzött munkavállalóknak – de van néhány kivétel. A kölcsönzöttek tavaly átlagosan havi 163 ezret kerestek, bár többségük betanított vagy segédmunkás volt. De mi miatt kapnak kevesebbet a kölcsönzött munkavállalók, mint a belsős kollégák? Itt vannak a legfontosabb okok.
Karrier Rosszul jártak a kölcsönzött dolgozók: se felmondási idő, se végkielégítés?
Privátbankár.hu | 2013. február 28. 12:31
Sérült a kölcsönzött dolgozók érdeke több ponton is Kártyás Gábor munkajogász szerint. A szakértő a HR & Munkajognak azt mondta, hogy az új szabályok szerint kérdéses, hogy jár-e felmondási idő és végkielégítés a kölcsönadott dolgozóknak.
Karrier 400 embert vett fel a UPC
Privátbankár.hu | 2013. február 2. 15:10
A UPC Magyarország négyszáz ügyfélszolgálati feladatot ellátó, kölcsönzött dolgozóját saját állományba vette az idén - közölte a társaság.
KKV Hamarosan termelhet a Nolato mosonmagyaróvári üzeme
Privátbankár.hu | 2012. május 7. 14:21
Nyáron kezdheti meg működését a Nolato Magyarország Kft. új, dialízis-kezelésekhez szükséges egyszer használatos eszközöket gyártó üzemcsarnoka Mosonmagyaróváron - mondta hétfőn Meleg Norbert, a társaság gazdasági igazgatója az MTI-nek.
Karrier Nyártól jön az új Mt.: 50 ezer fővel csökkenhet a foglalkoztatottság
Privátbankár.hu | 2012. május 7. 10:49
A nyártól életbe lépő új Munka Törvénykönyve nagyobb védelmet adnak a kölcsönzött munkavállalóknak, ez azonban csak látszatra kedvező fejlemény számukra. A foglalkoztatóknak ugyanis nagyobb kockázatot kell majd vállalniuk, az érdekvédő szövetség szerint 50 ezer fővel is nőhet a munkanélküliség emiatt.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG