Külföldi
Vásárló Újabb csalók: vissza ne hívd, ha ezekről a számokról keresnek
Privátbankár.hu | 2018. április 18. 08:18
Bár a hívásfogadás nem okoz plusz költséget, a kíváncsiság annál inkább. Számos olvasótól érkezett panasz az elmúlt napokban, hogy külföldi telefonszámon keresik, a szombati tüntetések óta már több telefonszolgáltató is azonosította a jelenséget. A csalók visszahívásban reménykednek, így érdemes körültekintően telefonálni a következő napokban - hívja fel a figyelmet az NMHH.
Adó Vizsgálódott a NAV – sok szabálysértés a külföldiek éttermeiben
Privátbankár.hu | 2015. május 13. 11:08
A Dél-Alföldön ellenőrzött, külföldiek által üzemeltetett szegedi éttermek több mint kétharmadánál találtak szabálytalanságokat az adóellenőrök.
Karrier A multik fizetnek jobban, vagy a hazai cégek? És mennyivel?
Privátbankár.hu | 2014. december 13. 16:26
Egy külföldi tulajdonba kerülő magyar vállalatnál átlagosan 19 százalékkal gyorsabban nőnek a bérek, mint a hazaiaknál. A legtöbbet a vezetők és a felsőfokú végzettségűek nyerik, de még a takarítók bére is emelkedik. A multik különösen nagyra értékelik az egyetemi végzettséget – írja az Index.hu.
Pénzügyi szektor A legmeglepőbb helyeken fizethetsz kártyával - kérdés, hogy megéri-e?
Privátbankár.hu | 2014. április 24. 20:12
Négyest adnánk Európának: magyar utazók értékelték az elektronikus fizetési szolgáltatásokat, és összegyűjtötték a meglepetéseket. A viszonylag magas pontszám annak is köszönhető, hogy néhány különleges helyszínen is lehet kártyával fizetni, az autóbontótól a falusi szőnyegkereskedő sátorig.
Utazás Csődbe ment a Malév, beindult a turizmus
Privátbankár.hu | 2013. április 10. 09:00
Idén több külföldi jött Magyarországra, mint tavaly. Ebben szerepe van a fapadosok térnyerésének, de lassan a belföldi turizmus is beindul.
Vásárló Egyre több a külföldi áru, így a panasz is
Privátbankár.hu | 2012. október 31. 16:41
Egyre több magyar állampolgár keresi meg az Európai Fogyasztói Központot (EFK), és növekszik a károsult hazai vagy európai uniós ügyfeleknek visszajuttatott összeg is - mondta Kriesch Attila, az EFK igazgatója szerdán.
Állampapír / Kötvény Januárban 65 milliárd forintot tőzsdézett össze az állam, de tavaly…
Privátbankár.hu | 2012. március 12. 11:45
Az MNB januári statisztikája szerint az államháztartás a tőzsdei részvények árfolyamának emelkedésén 65 milliárd forintot nyert. A külföldiek 284, a háztartások 43 milliárd forinttal lettek gazdagabbak, de ezzel a tavaly harmadik negyedévi nagy zuhanást - ami összesen 1699 milliárd forintot ért - még nem sikerült visszanyerni.
Állampapír / Kötvény Több papírt vásárolt vissza az ÁKK a tervezettnél
Privátbankár.hu | 2012. február 22. 14:10
Júniusi és októberi lejáratú államkötvényekből 5-5 milliárd forintnyit ajánlottak fel a szerdai visszavásárlási aukcióra. Ennél sokkal több ajánlat érkezett be, de korántsem mindegyik ért célba, végül 14,5 milliárdnyi papírt vásároltak meg. A külföldiek állampapír-állománya rekordközeli szinten van.
Friss
hírlevél