<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Lakberendezés
Vásárló Hygge ‒ a letisztult otthonosság
Privátbankár.hu | 2021. augusztus 10. 10:38
A hygge a dán lakberendezési stílus. A szó azt jelenti, lakályosság, otthonosság, meghittség. Kiejtése: hüge. A kifejezés nem csupán egy lakberendezési stílust takar, hanem a dán kultúra és filozófia központi eleme is. A dánok akkor használják ezt a kifejezést, amikor meghívják magukhoz barátaikat, szomszédaikat egy gyertyafény melletti finom teára, házi süteményre. Esetleg beülnek egy nem kirívó étterembe, netán sörözés közben kötetlenül beszélgetnek egymással. 
Makro / Külgazdaság Eláraszt minket a dán asztal, ágy és lepedő
MTI | 2021. július 16. 09:57
Jól megy a dán Jysk bútorkereskedőnek, a társaság további bővülésre készül Magyarországon, hamarosan elkészül logisztikai központja is.
Vásárló Az illat és a design összhangja
Privátbankár.hu | 2020. február 11. 10:29
A magyar kozmetikai ipar és az illatszergyártás valaha olyannyira erős volt, hogy képes volt könnyűszerrel felvenni a versenyt a külföldi termékekkel. Saját krémeket és parfümöket fejlesztő és árusító patikák és gyógyszertárak jelentették az iparág aranykorát. Sajnos azonban ez az időszak elmúlt, sok esetben már a trendek követése is nagy kihívást jelent.
Vásárló Számolj le a lakberendezési hibákkal!
Privátbankár.hu | 2020. január 28. 10:58
Megtaláltuk álmaink lakását, és lassan befejeződik a felújítás is, ezen a ponton sokan azt gondolják, hogy az oroszlán részén már túl vannak, a berendezés már megy magától… Valójában a lakberendezéskor elkövethetünk olyan hibákat, amelyek akár az egyes terek funkcióit is ronthatják. Lássuk, mire érdemes figyelni az egyes helyiségek tekintetében!
Vállalat Eladták a magyarországi Kikát - új piacvezető bútoráruházlánc születik?
Privátbankár.hu | 2019. május 24. 16:57
Az osztrák Signa csoport az összes külföldi érdekeltségét eladta. A vevő a Mömax tulajdonosa, akik minden érintett országban piacvezetők akarnak lenni.
Ingatlan Te álmaid lakásában élsz? Itt van, milyen otthonra vágynak a magyarok
Privátbankár.hu | 2018. július 8. 09:20
A magyarok vásárlási szokásai arról árulkodnak, hogy kényelmes, stílusos, tágas otthonra vágynak, ami kifejezi személyiségüket, de a bútoraik többsége nem alkalmas ezek megteremtésére és nehezen változtatnak. A többség ugyan elégedett otthonával, de sokat küzdenek a rendetlenséggel, és nem tűrik azt a lakásban.
Vállalat Csődbe ment a nagy lakberendezési lánc – mi lesz a magyar boltokkal?
Privátbankár.hu | 2017. január 31. 07:37
A Butlers az egyik legnagyobb áruházlánc volt a német piacon, nálunk is vannak üzleteik.
Ingatlan Miért jó, ha csak a lakás egyetlen falát festjük eltérő színűre?
Privátbankár.hu | 2016. január 26. 19:55
Habár a színes falak már sok évvel ezelőtt megjelentek a magyar otthonokban, úgy tűnik, hogy népszerűségük továbbra is töretlen. Külföldön gyakrabban találkozhatunk fehér vagy semleges színű falakkal, hangsúlyosabb színek, más anyagok pedig csak egy-egy fal esetében bukkannak fel. Mivel ez a megoldás sokat dobhat egy lakáson, ezért a Balla Ingatlanirodák most szeretné felhívni a figyelmet a technikában rejlő lehetőségekre.
Vásárló 11+1 olcsó, de praktikus módszer a hőség ellen
Privátbankár.hu | 2015. július 23. 19:30
Biztosan Ön is ismer trükköket, amelyekkel elviselhetővé válik a hőség, de talán elkelne még egy pár most, hogy történelmi rekordok is dőlnek.
KKV Mikor nyílik a harmadik Ikea?
Privátbankár.hu | 2014. december 2. 11:59
Februárban jelentették be, Soroksáron nyílik majd a harmadik áruház, most annyit közöltek, hogy az építési engedély is megvan.
KKV Magyarországon is lesz lakberendezési üzlete az H&M-nek
Privátbankár.hu | 2013. szeptember 4. 11:02
A boltban lakástextileket és dekorációs holmikat árulnak majd, szeptember közepétől.
Karrier Szia, Peter! Áruházi dolgozó volt, az IKEA vezére lett
Privátbankár.hu | 2013. szeptember 2. 16:48
Szeptember 1-jétől Peter Agnefjäll az IKEA Csoport új elnök-vezérigazgatója - közölte a Privátbankárral a vállalat. Irányítása alatt folytatódik a vállalat ambiciózus növekedési stratégiája, amelynek célkitűzése 2020-ig a jelenlegi működés megduplázása.
KKV Milliárdos veszteség után talpra állt a magyar IKEA
Privátbankár.hu | 2012. május 10. 14:36
Az Ikea Lakberendezési Kft. tavaly 33,8 milliárd forint árbevétel mellett 106 millió forint mérleg szerinti eredményt ért el – derül ki a társaság éves beszámolójából. Egy évvel korábban 1,6 milliárd forint veszteséget volt kénytelen elkönyvelni.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG