<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Magánorvosi ellátás
Lakosság A magánorvos nem választás, hanem kényszer
Privátbankár.hu | 2020. február 12. 10:13
Már csak néhány nap, és belelapozhat a Piac és Profit magazin legfrissebb számába! Forró témákkal jön a februári piac és profit.
Vásárló Gyors, alapos, de nagyon drága - megéri fizetni az ellátásért?
Privátbankár.hu | 2015. szeptember 1. 20:23
Már nemcsak vásárlást, utazási és egyéb szolgáltatásokat keresünk, intézünk, értékelünk online, hanem orvost is egyre inkább a neten választunk. Míg számos nemzetközi egészségügyi oldal több milliós látogatóval rendelkezik, Magyarországon mostanában válik egyre népszerűbbé az interneten történő orvos keresés és az orvosok értékelése.
Vásárló Így látjuk magyar egészségügyet: sokat fizetünk, keveset kapunk?
Privátbankár.hu | 2015. május 19. 17:52
Az egészségügyi járulék egy részét magánszolgáltatásokra fordítanák az emberek egy friss felmérés szerint.
Makro / Külgazdaság Az állami kórházban is fizethetnénk legálisan - interjú Rácz Jenővel
Balla Györgyi | 2013. november 4. 06:10
Kollektív hazudozás helyett hosszú távú egészségpolitika kellene a volt egészségügyi miniszter szerint. Rácz Jenő ennek érdekében akár a parlamentbe is "falazná" a képviselőket, csak legyen végre konszenzus az egészségügy átalakításáról. Interjú.
Személyes pénzügyek Magánorvoshoz fordulnánk - de hogy szerezzünk rá pénzt?
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 27. 12:06
Az egészségügyi ellátás azon kevés szolgáltatások egyike, amelyet mindannyian használunk, de a jelek szerint szinte mindenki elégedetlen vele. Az Union Biztosító idén nyáron az aktív munkavállalók körében végzett reprezentatív, országos piackutatásának eredményei legalábbis erről tanúskodnak.
Biztosítás Szolgáltatásalapú egészségbiztosítás: újabb szereplő a színen
Privátbankár.hu | 2012. március 7. 13:21
A törvényi háttér megváltozása miatt egyre több biztosító lát üzletet a szolgáltatást finanszírozó egészségbiztosításban, mely adómentesen juttatható a munkavállalóknak. Ráadásul a biztosítók az egészségügyi intézményeknek állják a számlát, vagyis azt az ügyfelek biztosan nem hálapénzre költik.
Friss
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG