MMOSZ
Karrier Kiszorítanák az ügyeskedőket, szigorítanának a munkaerő-kölcsönzők 
Privátbankár.hu | 2013. október 1. 15:18
Az érdekképviseletek szerint több szigorítás is kellene, hogy kiszűrjék a renitens cégeket.
Karrier Nyártól jön az új Mt.: 50 ezer fővel csökkenhet a foglalkoztatottság  
Privátbankár.hu | 2012. május 7. 10:49
A nyártól életbe lépő új Munka Törvénykönyve nagyobb védelmet adnak a kölcsönzött munkavállalóknak, ez azonban csak látszatra kedvező fejlemény számukra. A foglalkoztatóknak ugyanis nagyobb kockázatot kell majd vállalniuk, az érdekvédő szövetség szerint 50 ezer fővel is nőhet a munkanélküliség emiatt.
KKV Beteheti a kaput a munkaerő-kölcsönzésnek a bérkompenzáció 
Privátbankár.hu | 2012. február 8. 10:09
A munkaerő-kölcsönző cégek attól tartanak, hogy a bérkompenzációs szabályozás miatt ellehetetlenül a működésük, ugyanis a kölcsönbe adó cégek nem tudják garantálni, hogy a foglalkoztatottak ne vigyenek haza kevesebb pénzt, így eleshetnek a közbeszerzésektől és az állami támogatásoktól. A munkaerő-kölcsönző cégek tavaly közel 130 ezer embert foglalkoztattak.
Makro / Külgazdaság Munkaerő-kölcsönzéssel a válság ellen 
Privátbankár.hu | 2011. december 21. 08:48
A magyarországi cégek jelentős hányada készül növelni kölcsönzött munkavállalóinak arányát, mert szerintük így jobban biztosítható a rugalmasság a válság idején - derül ki a Work Force felméréséből, amelyet saját ügyfelei - főként a gyártás és termelés területén működő kis-, közép- és multinacionális vállalatok - körében végzett.
KKV Minimálbér-emelés: leépítéssel és bércsökkentéssel védekeznek a vállalatok 
Privátbankár.hu | 2011. november 22. 10:22
A Magyar Munkaerő-kölcsönzők Országos Szövetségének felmérése szerint a megkérdezett vállalatok 56,5 százaléka a minimálbér és a garantált bérminimum tervezett megemelését nem fogják tudni kigazdálkodni, ezért legtöbbjük, 30,4 százalékuk a létszámleépítéshez fog folyamodni, 30,3 százalékuk béreket fog csökkenteni.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG