<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Moszad
Makro / Külgazdaság Nemcsak a Moszadnak dolgoztak – a brit herceg is célkeresztben
Káncz Csaba | 2020. január 7. 09:00
Amerikai sajtóhírek szerint Ghislaine Maxwell és Jeffrey Epstein pedofil hálózatukkal több ország titkosszolgálatának is dolgoztak. Maxwellt most titkos lakásokban őrzik izraeli védelmezői, mivel ő és elhunyt élettársa elképesztő mennyiségű belső információt gyűjtött össze a világ vezető személyiségeiről, amelyekkel aztán meg is zsarolták őket. Káncz Csaba jegyzete.
Makro / Külgazdaság Az izraeli titkosszolgálat Amerikában – súlyos lebukás?
Káncz Csaba | 2019. július 29. 08:54
Noha elképzelhető, hogy Epstein a megzsarolt politikusokról leadott információkat az FBI-nak is, de a jelek főképpen Izrael nemzeti hírszerző titkosszolgálata, a Moszad irányába mutatnak. De ki vezette be a pedofil milliárdost az amerikai politika legfelsőbb köreibe? Káncz Csaba jegyzete.
Makro / Külgazdaság A célzott titkosszolgálati kivégzések időszaka jött el a Közel-Keleten
Káncz Csaba | 2018. augusztus 10. 12:40
A szír vezető fegyvertudós célzott kivégzése azt mutatja, hogy már nemcsak a gyártóüzemek vannak veszélyben, hanem a Moszad mindenkit el akar riasztani, akik fejlett fegyverrendszerek kifejlesztésén dolgoznak a térségben. De mi a Moszad célzott likvidálásainak szabályrendszere?
Makro / Külgazdaság Gyilkológépekkel iktatják ki a problémát - mire készül az izraeli Moszad?
Privátbankár.hu | 2018. január 15. 20:20
Az amerikai titkosszolgálatok az értesülések szerint nemrég zöld lámpát adtak Izraelnek ahhoz, hogy merényletet hajtsanak végre egy vezető iráni tábornok, Kászim Szulejmáni ellen. Miért kell ehhez az amerikaiak beleegyezése? Az 1972-es müncheni mészárlás óta alkalmazza Izrael a célzott likvidálás módszerét - a háttérről és néhány híres, de soha be nem vallott esetről kérdeztük külpolitikai szakértőnket. Káncz Csaba azt is elmondta, mi történhet, ha valóban kivégzik Kászim Szulejmáni tábornokot.
Deviza / Áru Majdnem 100 dollár a kőolaj, de miért?
Borbély Péter | 2011. november 15. 16:40
Miközben a gazdaságkutatók, pénzintézetek, és jegybankok napról napra csökkentik a gazdasági növekedésről szóló várakozásaikat, addig meglepően jól tartja magát a kőolaj ára, sőt folyamatosan emelkedik. Az elmúlt hetek piaci turbulenciáját szinte figyelmen kívül hagyta az árfolyam, ami késő délután 99 dollár fölé emelkedett.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG