<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Munkakörülmények
Makro / Külgazdaság Koronavírus: Bukarestben lépcsőzetes lesz a munkakezdés
MTI | 2021. október 9. 17:27
Csendőrökre bízták a távolságtartási és maszkviselési kötelezettség betartásának ellenőrzését, és elrendelték a lépcsőzetes munkakezdést szombaton Bukarestben, ahol Romániában a legtöbb ember fertőződött meg koronavírussal az utóbbi időszakban.
Karrier Már nem lelkesít a munkád? Így kerülheted el a kiégést
Privátbankár.hu | 2015. május 28. 20:03
Egy friss kutatás szerint az aktív magyar munkavállalók 86 százaléka kisebb vagy nagyobb mértékben ki van égve. Noha a kiégés a legveszélyesebb és a leggyakoribb pszichés stresszbetegség, odafigyeléssel el lehet kerülni.
Karrier Sok a túlóra - miért vagyunk elégedetlenek a munkahelyünkkel?
Privátbankár.hu | 2014. május 27. 13:17
Andor László uniós biztos szerint jobb munkakörülményeket kell teremteni Európában. Gondot jelent, hogy egyre több emberrel kötnek határozott munkaidős szerződést.
Vásárló 8+3 tipp a fenyegető e-mail-áradat megfékezésére – Gépezd magad 4.
Eidenpenz József | 2012. december 26. 09:00
Egyes adatok szerint világszerte 89 milliárd üzleti e-mailt küldenek el az emberek – méghozzá naponta, ami rendkívül káros a munkatársak teljesítményére, sokszor feleslegesen zabálja azok munkaidejét. De az otthoni felhasználók is épp eleget küzdenek a sok levéllel. Az áradatot egyre több cég próbálja meg korlátozni, de otthon is sok trükköt bevethetünk ellene.
Utazás Januárban sztrájkolnak a mozdonyvezetők
Privátbankár.hu | 2012. december 6. 12:26
Január 24-re hirdették meg az első kétórás sztrájkot, mivel a Mozdonyvezetők Szakszervezetének küldöttközgyűlése döntött a munkabeszüntetésről.
Makro / Külgazdaság Az Apple után a Samsungról derült ki, hogy rabszolga munkásokat alkalmaz
Privátbankár.hu | 2012. szeptember 5. 13:41
A Samsung kínai gyáraiban is találtak súlyos visszaéléseket. Februárban a rivális Apple beszállítóit marasztalták el az embertelen munkakörülmények miatt.
Karrier Ön elégedett a munkakörülményeivel?
Privátbankár.hu | 2012. március 17. 10:28
Világszerte a munkavállalók 47 százaléka tartja biztonságosnak és egészségesnek munkahelyi környezetét, 27 százalék véleménye éppen ennek az ellenkezője, míg 26 százalék értékelése a két szélső álláspont között helyezkedik el. A magyarok az átlagnál kedvezőtlenebb minősítést adtak a kérdésre - derül ki a világ 24 országában végzett Ipsos felmérésből.
Friss
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló