<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Nagycsaládos
Makro / Külgazdaság Orbán Viktor programja mentette meg az autós szektort Magyarországon
Király Béla | 2020. július 31. 17:14
Egy éve indult a nagycsaládosok autótámogatási programja, amely komoly sikernek tekinthető. Több tízezer család igényelte a támogatást, és nagyon sok olyan volt köztük, akik vélhetően a sokgyermekeseknek járó pénz nélkül aligha tudta volna új autót venni. Nem csak a lakosság, hanem a kereskedők is áldásként tekintenek a programra.
Személyes pénzügyek Lehet, hogy a te lakáshiteledből is elengednek milliókat
Privátbankár.hu | 2017. november 15. 13:21
Már ha van több gyereked.
Személyes pénzügyek Félretenni a nyugdíjas évekre: pont ők bukják a legnagyobbat?
Privátbankár.hu | 2016. február 26. 12:22
Jelenleg már háromféle nyugdíjcélú megtakarítás után is igénybe lehet venni adó-visszatérítést, a családi adóalap-kedvezmény éppen az alacsonyabb keresetű többgyermekesek esetében akadályozhatja a kedvezmények igénybe vételét.
Vásárló Ilyet csak filmekben láttál? Új szolgáltatás a nagyvárosokban
Privátbankár.hu | 2013. december 10. 16:43
Bubbles néven non-stop önkiszolgáló mosodahálózat nyílik Magyarországon. A közösségi mosás a világ számos pontján elterjedt már, előnyeit a magyar háztartások még csak most kezdik felismerni.
Adó Az új adótörvényektől várja a babyboom-ot a kormány
Privátbankár.hu | 2013. november 2. 15:45
Adókedvezmény járna azoknak, akik sokgyerekes szülőket alkalmaznak, és adómentes lenne a bölcsődei, családi napközis ellátás.
Ingatlan Még olcsóbbak a lakáshitelek
Privátbankár.hu | 2013. június 28. 07:37
Hétfőtől még olcsóbbak lesznek a támogatott lakáshitelek, a maximális kamat alapjául szolgáló referenciaráták ugyanis ismét komoly mértékben csökkentek. Annak reményében halogatni a hitelfelvételt, hogy az állampapír-hozamok csökkenése miatt egy-két hónap múlva még olcsóbbá válhatnak a hitelek, most már nem érdemes - írja a pénteki Világgazdaság.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG