Nutex
Részvény / Deviza / Áru Visszaeső mulasztó a tőzsdén – ezt a büntetést miből fizetik?
Privátbankár.hu | 2017. augusztus 3. 07:14
Már így is van 800 ezer forint tartozásuk, kaptak még 200 ezret a BÉT-től.
Részvény / Deviza / Áru Vidámság Európában, és itthon is
Privátbankár.hu | 2017. június 19. 10:53
Nagy pluszban az európai tőzsdeindexek, egyúttal a BUX is. Ma békések a Mészáros papírok, a Nutex viszont 19 százalék pluszban. Lenn maradt az olajár.
Részvény / Deviza / Áru Filléres részvények a tőzsdén: lehet-e rajtuk keresni?
Fellegi Tamás | 2015. február 27. 12:40
A budapesti börze standard kategóriájában (a T kategóriáról nem is beszélve) elszaporodtak azok a részvények, amelyek ára nominálisan túl kicsi. 10-20 forintos, esetenként 10 forint alatti papírokról van szó.
Állampapír / Kötvény Legalább 4440 a károsult, százmillióra suhintották a kötvényező MLM-céget
Privátbankár.hu | 2013. október 18. 12:14
Legalább 4440 károsultja van egy multi level marketing-rendszerű vállalkozásnak, amely engedély nélkül, talán az összes fontosabb kibocsátási szabályt megszegve értékesített értékpapírokat magyar, szlovák és cseh kisbefektetőknek. Az MNB százmilliós bírságot vetett ki és célozgat a polgári perelhetőségre, kérdés, lesz-e ezzel szemben álló vagyon.
Állampapír / Kötvény Kockázatok és mellékhatások: kapszulák mellé kötvényt, részvényt adnak el
Privátbankár.hu | 2012. május 25. 11:06
Sajátos módszerrel próbálkozik Magyarországon az Organic Mission nevű multi-level-marketinggel foglalkozó cégcsoport, kozmetikumok és étrend-kiegészítők alapcsomagjai mellé az új belépőknek német cég által kibocsátott átváltoztatható kötvényeket és szingapúri opciós utalványokat kínál. Számos kérdés tisztázatlan, még az is, hogy milyen arányban, áron milyen értékű részvényekre cserélik majd a cserélendőket.
Részvény / Deviza / Áru Tizenkét forint osztalékot fizet a Nutex (ex-Humet)
Eidenpenz József | 2012. május 2. 10:37
A közgyűlés döntéseinek megfelelően 12 forint osztalékot fizet a Nutex Nyrt., ez 8,1 százalékos elméleti osztalékhozamnak felel meg. Különböző részvénycsomagok vételéről és eladásáról, további akvizíciók és tőkeemelések lehetőségéről is döntöttek.
Részvény / Deviza / Áru A magyar részvények több mint háromnegyedén bukni lehetett tavaly
Eidenpenz József | 2012. január 3. 06:00
A BUX index 20,41 százalékkal csökkent tavaly, ráadásul a papírok több mint háromnegyede okozott veszteséget tulajdonosainak, és csak ötöde nyereséget. Sok emelkedő részvény ráadásul igen illikvid, ezek gyakran óriási kilengéseket és eséseket produkálnak, özvegyeknek és árváknak semmiképpen sem ajánlhatók. Főleg a kevés számú osztalékrészvény egy része teljesített valamennyire jól.
hírlevél
depositphotos