Online platform
Makro / Külgazdaság A propaganda és a dezinformáció az új norma? 
Privátbankár.hu | 2019. október 29. 16:09
Nem sokra jutottak az álhírek visszaszorításában az utóbbi évben a legnagyobb online platformok, például a Facebook, a Google és a Twitter.
Részvény / Deviza / Áru Fogjuk-e úgy venni a magyar részvényeket, mint amikor még vagyonokat kereshettünk velük? 
Fellegi Tamás | 2016. szeptember 19. 20:00
A kecskeméti Közgazdász-vándorgyűlés egyik fontos témája volt a hazai tőzsde helyzete és kilátásai. A lehetséges tőzsdei bevezetések témakörét már pénteken áttekintettük, kérdés viszont még a reménybeli befektetők kiléte. Beleszerethet-e még a magyar lakosság, esetleg a fél világ a pesti börzébe?
Részvény / Deviza / Áru A bankbetét a sláger a vagyonos magyarok között - interjú 
Gáspár András | 2012. szeptember 25. 06:30
Szétszakadt a lakossági befektetési piac: a bankok, brókercégek figyelme a vagyonukat tovább gyarapító privátbanki ügyfelek felé fordult, akik a kedvező kamatkörnyezetben elsősorban a hazai eszközöket kedvelik. A Concorde Értékpapír vezérigazgatója szerint a kiszámíthatatlan gazdasági környezet elriasztja a befektetőket a magyar tőzsdéről. Interjú Régely Károllyal.
Deviza / Áru Befektetések: legyen körültekintő, aki tőkeáttétellel kereskedik 
Privátbankár.hu | 2011. november 8. 10:36
Az online kereskedési platformok növekvő népszerűsége miatt a PSZÁF körülnézett a tőkeáttételes, származtatott termékek lakossági piacán. A felügyelet felhívja a figyelmet: a nagy haszonnal kecsegtető ügyletek nagyobb kockázattal is járnak, amit fontos megfelelően kezelni. Hét hónap alatt 19,4 milliárdot nyertek az ügyfelek a CFD- és devizapiacon, de 22,7 milliárdos veszteséget is realizáltak.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG