Otthoni munkavégzés
Vásárló Ki lehet mosni a legkoszosabb ruhákat is 15 perc alatt? 
Buksza blog | 2024. április 28. 12:57
A távmunka egyik kevésbé ismert mellékhatása, hogy sokan többet sportolnak, amihez nem az öregebb pólókat használják, hanem az úgynevezett athleisure ruházatot. Ennek is van azonban egy mellékhatása.
Karrier A kormány hívó szava: sok ezer embernek a mai az utolsó home office-munkanapja 
Privátbankár.hu | 2021. május 7. 06:15
Ahogy visszamennek a diákok az iskolákba, a kormány visszahívja az embereket a home office-ból.
Vállalat Egy éve home office-ban – sok kérdés a mai napig nem tisztázódott 
Valkai Nikoletta | 2021. március 29. 18:14
Tavaly tavasz óta kényszerülnek az emberek otthoni munkavégzésre, sokan közülük hónapok óta, vagy akár egy éve home office-ban vannak. A gyors „otthonra találás” aligha mehetett zökkenőmentesen. Szakszervezeteknél érdeklődtünk, mik a tapasztalataik.
Karrier Visszatérés a hétköznapi munkanapokba - mit tanulhatunk Kínától? 
Privátbankár.hu | 2021. január 3. 17:38
Már látszik a fény az alagút végén, ha a járványhelyzetről van szó, így egyre inkább felmerül az a kérdés is, hogy mi lesz, ha ténylegesen eljön az irodákba történő visszatérés ideje a több hónapnyi távmunka után.   
Karrier Home office: sokkal többet számít, hogyan öltözünk fel, mint gondolnánk 
Privátbankár.hu | 2020. szeptember 27. 06:07
A mackóalsó-kinyúlt póló szett lehet, hogy kényelmesebb, de a kutatások azt mutatják, sokkal eredményesebben dolgozunk távmunkában, ha ugyanúgy öltözünk fel hozzá, ahogy a bejárós munka idején szoktunk.
Karrier Tényleg jobban teljesítenek azok, akik be se járnak a munkahelyükre? 
Privátbankár.hu | 2019. május 4. 17:55
A távmunka megállíthatatlanul terjed, egyes előrejelzések szerint ez a jövő foglalkoztatási formája, és tíz éven belül minden harmadik munkavállaló a munkahelyétől távol fog dolgozni. e mennyi időt töltenek egy nap munkával a távmunkában dolgozók? Mennyire hatékonyak és mit gondol a teljesítményükről a főnökük?
Karrier Váltanak a magyarok: egyre kevesebbet dolgozunk? 
Privátbankár.hu | 2018. február 20. 08:54
Jelenleg százból öten dolgoznak részmunkaidőben.
Karrier Nem minden átverés – tényleg ennyire egyszerűen meggazdagodhatsz 
Privátbankár.hu | 2017. augusztus 21. 12:31
Naponta szembe jön valamilyen kamuhirdetés, ami örök életet és gazdagságot ígér, otthoni, rugalmas munkavégzéssel. Ezek jellemzően túl szépek, hogy igazak legyenek, és a legtöbbről valóban kiderül, hogy csak a szerencsétlen álláskeresőket húzza le. Ugyanakkor az otthoni munkavégzés nagyon is reális alternatíva, és vannak tisztességes, értékteremtő munkák, amiket valóban a kanapénkról végezhetünk. Itt van belőle rögtön öt.
Karrier Áldás vagy átok? Nem mindenkinek való a távmunka 
Balkó Rita | 2016. október 27. 20:10
Hiába spórol sokat a munkaadónak, és tenné kényelmesebbé az életünket, az emberek negyede alkalmatlan az otthoni munkavégzésre.
Karrier Ma reggel is otthonról dolgozol? Adunk 5 tippet, hogy hatékony maradj 
Privátbankár.hu | 2016. január 21. 08:24
Egyre több helyen működik a sokkal rugalmasabb home office, azaz az otthonról történő munkavégzés. A technológia adott, kommunikálni bárhonnan lehet, így érdemes megfontolni, hogy néhány napot a saját fészkedből nyomj le. Azonban nem árt tudni, hogy nem minden embertípusnál működik jól az otthoni munka. Mutatjuk, mire kell figyelni.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG