<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Primus Capital
KKV Dollármilliókat kapnak a magyar adatmágusok
Privátbankár.hu | 2015. június 9. 10:37
Második körös befektetésen van túl Maven7 magyar hálózatkutató. A Perion Kockázati Tőkealap-kezelő mostani befektetésével több mint 2 millió dollárt sikerült bevonni.
KKV Engem az emberek lustasága sért - Úton a sikerhez VII.
Zsiborás Gergő | 2013. június 26. 06:06
Történet egy cégvezetőről, akinek pénze nem, csak víziója volt, ma pedig komoly pénzügyi partnerekkel dolgozik azon, hogy forradalmat hajtson végre felhő alapú szolgáltatásával az energiahatékonyság területén. Interjú.
KKV New York egy köpésre: indul a magyar cégecskegyorsító
Privátbankár.hu | 2013. február 14. 17:50
Hiánypótló programot mutatott be tegnap este a budapesti Desing Terminálban az iCatapult üzleti- és technológiai fejlesztő központ, melynek révén a magyarországi induló technológiai vállalkozások sikeresen kiléphetnek a nemzetközi piacra.
KKV A XXI. században nem elég csak magyarnak lenni - interjú
Zsiborás Gergő | 2013. január 15. 08:36
Tehetség, ambíció és magasan képzett munkaerő - ez az, ami ma a magyar kezdő vállalkozásokat jellemzi, de le kell számolnunk azzal a romantikus képzettel, amit a magyar innovációról eddig gondoltunk. Újra fel kell kerülnünk a térképre, és erre most minden lehetőség adott. A Primus Capital vezetői szerint van jövőkép a magyar fiatalok előtt, de a világ megváltozott, ideje felébredni.
Karrier Régi-új elnököt választott a HVCA
Privátbankár.hu | 2012. december 12. 12:18
A közelmúltban tartotta közgyűlését a Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület, amelyen újabb két évre megerősítette pocizójában Bethlen Miklós elnököt.
KKV Megrázták magukat: 350 milliót fektet a Primus Capital az energiahatékonyságba
Privátbankár.hu | 2012. október 25. 11:29
Az elsősorban korai szakaszú technológiai és szolgáltatási vállalkozások befektető Primus Capital 350 millió forinttal száll be az elektromos áramanalizáló technológiát kifejlesztő Remagine Technologies Zrt.-be. A befektetés két lépcsőben valósul meg.
KKV A gyógyszerek világába is belevág a Primus
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 14. 16:04
A Primus a HYD gyógyszeripari cégbe szállt be, amelynek szabadalmaztatott, deutériummegvonásos eljárással fejlesztett termékei elsősorban a daganatos betegségek gyógyítását és megelőzését segítik.
KKV Áttörés a rák kezelésében: 400 millióval száll be a Primus Capital
Privátbankár.hu | 2011. december 6. 15:45
A Primus Capital Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. legújabb befektetésével a gyógyszerkutatás piacára lép, és 400 millió forintos tőkeemeléssel a BBS Nanotechnológia Kft.-ben szerez üzletrészt. A BBS Nanotechnológia új hatóanyag-formulázási eljárása igazi áttörés az onkológia területén, az új technológiával immár megvalósítható a krónikus tumoros megbetegedések kezelése.
Friss
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló