<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Puma
Részvény / Deviza / Áru Nem fizetett a kínai óriás, a forint is tovább gyengül, mi lesz most?
Eidenpenz József | 2021. szeptember 24. 11:56
A tőzsdék ismét kisebb-nagyobb mínuszba lendültek, aminek fő oka a kínai Evergrande ingatlanóriás lehet, mert nem fizetett ki egy esedékes kamatösszeget. A német gazdaságból is rossz hír jött, esnek a sportszergyártók. A hazai részvénypiac is esik, a forint állítólag az uniós pénzek miatt gyengül tovább.
Részvény / Deviza / Áru Powell felbeszélte a piacokat, újra pluszban jár a bitcoin
Eidenpenz József | 2021. február 24. 12:34
Ma sokat javult a tőzsdék hangulata, főleg a német index emelkedik, de a BUX ezt is túlszárnyalja. A Mol és az OTP húzza, miután az olajcég reggel közzétette több éves stratégiáját. Jerome Powell beszéde megnyugtatta a piacokat, és gyengítette a dollárt. Megállni látszik a kriptodevizák kétnapos zuhanása. Meglepetés-osztalékot fizet a Puma.
Adó Vajon a te Nike pólód is kőbányai raktárban készült? – fotókkal
Privátbankár.hu | 2014. június 4. 10:01
Egy budapesti gyártelep ellenőrzésekor a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Bevetési Főigazgatóságának járőrei egy komplett hamisító üzemet foglaltak le varrógépekkel, több ezer címkével, szitanyomó sablonokkal és kész ruhákkal. Az üzemben márkás ruhaneműket hamisítottak.
Vásárló Hamis celebtáskákat foglalt le a NAV
Privátbankár.hu | 2013. október 25. 09:19
A NAV pénzügyőrei többek között hamis Louis Vuitton táskákat foglaltak le 37 millió forint értékben Budapesten.
KKV Rosszul megy az Adidasnak, de a Puma sem dicsekedhet
Privátbankár.hu | 2013. augusztus 8. 17:18
Az Adidas sportszergyártó rontott idei bevétel-előrejelzésén, ez azonban nem okozott meglepetést elemzők körében, mivel riválisai, így a Puma is megsínyli a gyenge európai forgalmat, illetve a jen gyengülését.
KKV A részvétel a fontos: harc a 280 milliárd euróért
Zsiborás Gergő | 2012. augusztus 7. 15:05
Az olimpiai játékok miatt 3,8%-kal nőhet a nagy sportszergyártók idei forgalma, a nyár legnagyobb nyertese az Adidas lehet, mely 100 milliót fektetett be a 2012-es londoni játékokba. A szponzori szerződésekben szereplő összegek elképesztőek - de a szektor így is nyereségre számít.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló