<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Széchenyi István Hitelszövetkezet
Pénzügyi szektor Hullottak a magyar pénzintézetek - ilyen pocsék éve még nem volt a betéteseknek
Privátbankár.hu | 2014. december 28. 10:50
Az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) 21 éves fennállása óta 2014. volt az első olyan év, amikor több kártalanítási ügyben kellett helytállnia, összesen hat hitelintézet vált fizetésképtelenné ebben az évben. Az új szabályok kedveznek a betéteseknek - ebben a Privátbankár.hu keze is benne van.
Pénzügyi szektor Nemsokára mindenki kap pénzt –megkezdik a Tisza Takaréknál a kártalanítást
Privátbankár.hu | 2014. december 11. 12:26
A mai naptól megkezdi és 20 munkanapon belül befejezi az OBA a Tisza Takarékszövetkezet betéteseinek kártalanítását is. A Széchenyi István Hitelszövetkezet, valamint a Széchenyi Kereskedelmi Bank zajló kifizetései 4043 ügyfelet érintenek. A három kártalanításban az OBA fizetési kötelezettsége mintegy 31,5 milliárd forint.
Pénzügyi szektor Bedőlt banknál, takaréknál vagy? Van ok az aggodalomra?
Privátbankár.hu | 2014. december 10. 09:19
Lesz elég pénze a jelenlegi ismeretek szerint a betétbiztosításnak, hogy külön befizetés, hitelfelvétel, vagy kötvénykibocsátás nélkül kártalanítsa a Széchenyi Bank, a Széchenyi Hitelszövetkezet és a Tisza Takarék ügyfeleit - nyilatkozta a VG-nek Fekete-Győr András, az OBA ügyvezető igazgatója.
Pénzügyi szektor Bedőlt hitelszövetkezet: forgathatják a naptárat az ügyfelek - mikor kapnak pénzt?
Privátbankár.hu | 2014. november 17. 14:14
November 6-án visszavonták az engedélyt, letelt a 8 nap, kezdeményezik az intézmény végelszámolását vagy felszámolását, aztán 20 munkanapon belül pénzt kapnak a Széchenyi hitelszövetkezet ügyfelei.
Pénzügyi szektor Súlyos hiányosságok: lehúzták a rolót egy pénzintézetnél!
Privátbankár.hu | 2014. november 6. 16:37
A Szövetkezeti Hitelintézetek Integrációs Szervezete (SZHISZ) kizárta tagjai közül a Széchenyi István Hitelszövetkezetet, emiatt az MNB határozatban döntött az intézmény működési engedélyének visszavonásáról. A jegybank betétkifizetési tilalmat rendelt el, s felügyeleti biztosokat rendelt ki a hitelszövetkezethez.
Pénzügyi szektor Most ők mennek neki az államnak - hogy áll a mérleg?
Privátbankár.hu | 2014. október 2. 07:23
Csütörtökön három devizahiteles törvénnyel kapcsolatos kereset másodfokú tárgyalása lesz a Fővárosi Ítélőtáblán.
Pénzügyi szektor Esélye sem volt a Széchenyi Hitelszövetkezetnek a bíróságon
Privátbankár.hu | 2014. szeptember 3. 13:50
Elutasította a Széchenyi István Hitelszövetkezet keresetét a devizahitel-szerződések egyoldalú módosításának tisztességességével kapcsolatban az állam ellen indított perben a Fővárosi Törvényszék szerdán kihirdetett elsőfokú, nem jogerős ítéletében. Nem mondhatjuk, hogy szoros küzdelem volt: a szükséges hétből csak egy elvnek feleltek meg a pénzintézet ászf-jei. Ez a hatodik per, amit a pénzintézetek elbuktak.
Pénzügyi szektor Ma két újabb devizahiteles szélmalomharc indul a bíróságon
Privátbankár.hu | 2014. szeptember 3. 08:04
A Fővárosi Törvényszék két újabb pénzügyi intézmény devizahiteles törvénnyel kapcsolatos keresetét tárgyalja ma. A Magyar Cetelem Bank Magyarország és a Széchenyi István Hitelszövetkezet Magyarország keresetéről tárgyal a bíróság szerdán.
Friss
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló