SZTA
Vállalat Szennyvíztisztító cégbe fektet százmilliókat az állam alapkezelője 
Privátbankár.hu | 2016. március 10. 10:07
240 millió forintot kap a Széchenyi Tőkealaptól a Cyclator Kft.
KKV Állami tízmilliókból menekül külföldre egy kisvállalkozás 
Privátbankár.hu | 2014. január 9. 10:23
A társaság osztrák, német és svájci munkákat vállalna.
KKV Szegedi magánklinikába száll be az állam 
Privátbankár.hu | 2013. szeptember 17. 14:29
A Széchenyi Tőkealap (SZTA) 110 millió forint tőkét fektet be a jelenleg 15 orvosi szakterületen ellátást biztosító, szegedi Szent Gellért Orvoscentrumba, az intézmény fejlesztési terveinek megvalósításához. A tőkebefektetéssel az állmi tőkealap, az SZTA a következő 4 év során kisebbségi tulajdonosa lesz az orvoscentrumnak.
KKV Külön engedélyt kaptunk Brüsszeltől: újabb milliárdok munkahelyteremtésre 
Zsiborás Gergő | 2013. május 27. 15:32
Miközben a deficiteljárás miatt kisebb számháború alakult ki Brüsszel és Budapest között, az Európai Bizottság Magyarországnak adott először felmentést az uniós projekt-finanszírozásban aranyszabálynak tekintett 70-30%-os kötöttség alól. Nemcsak innovatív cégek juthatnak így plusz forráshoz, aminek elsősorban a munkahelyteremtésben lehet fontos szerepe.
KKV Tovább terjeszkedik a magyar gyorsétterem-lánc 
Privátbankár.hu | 2013. május 21. 12:46
A BITE Bakery Cafe perecekkel veszi fel a harcot a hamburgerek ellen. Második üzletüket is megnyitották, még a hat boltot akarnak a következő években.
KKV A tekercs lesz a magyar hamburger - 49 milliót ad rá az állam is 
Privátbankár.hu | 2013. február 12. 13:04
Egyszer már elperecelt a magyar gyorsétteremlánc, mint vállalkozás, az állam szerint az ötletben van potenciál, egy másik cégnek most 49 milliót adnak. A tekercs lesz a magyar hamburger.
KKV Az állam csendestársként 4 milliárdot fekte idén hazai cégekbe 
Privátbankár.hu | 2013. február 5. 15:06
A jövő év január végéig több mint 4 milliárd forintot akar befektetni a Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt. (SZTA) - mondta Csuhaj V. Imre, az SZTA elnök-vezérigazgatója kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.
KKV Újabb sikersztorira bukkant az állam  
Privátbankár.hu | 2013. január 15. 12:35
Sikeresen váltott irányt a személygépkocsi-értékesítésről a járműjavításra, szervizre és vizsgáztatásra helyezve a hangsúlyt az Autó-Füred Kft. az elmúlt években. A 23 főt foglalkoztató tiszafüredi társaság talpon maradt, a mezőgazdasági és tehergépjármű szegmensre koncentráló további fejlesztési tervek megvalósításhoz pedig 50 millió forint tőkét vont be a Széchenyi Tőkebefektetési Alaptól.
KKV Belevágnak: újabb magyar cégbe fektet az állam  
Zsiborás Gergő | 2012. november 8. 10:39
Az állam tulajdonában álló tőkealap az információtechnológia után a fémszerkezetgyártásba fektet milliókat. A nyíregyházi Gémtech ipari vágóberendezéseket fejlesztene, a külpiacokat is megcélozzák.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG