Tanácsadás
Vállalat Business mentoring, a komplex üzletfejlesztés
Privátbankár.hu | 2020. február 10. 12:33
A hazai üzleti élet speciális szereplője a Mentors & Partners Group, akik egy új üzletfejlesztési metodikát honosítottak meg Magyarországon és váltak ezzel a hazai piac vezető üzletfejesztőjévé. A cég alapítója és vezetője Palencsár Miklós, aki 19 éve business mentor.
Vállalat Ekkora kamat csak a mesékben van - összevissza hazudoztak az ügynökök
Privátbankár.hu | 2018. szeptember 12. 11:25
Akár 22 százalékos kamatokat is ígéretek az ügyfeleknek.
Vásárló Pezsgőfürdő és kandalló a panelben? A magyarok vágya nem ismer határt
Privátbankár.hu | 2017. március 14. 12:18
Sok ingatlantulajdonos szeretné igazán egyedivé varázsolni otthonát, de nem ismerik a lehetőségeket.
Karrier Lemondott tanácsadó posztjáról a Nobel-díjas közgazdász
Privátbankár.hu | 2014. február 16. 13:58
Az amerikai jegybankrendszer új elnöke, Janet Yellen férje, a Nobel-díjas közgazdász George Akerlof a hétvégén lemondott egy tudományos tisztségről, mert kerülni akarja az összeférhetetlenségnek még a látszatát is.
Biztosítás Kezdődik a kátyú-katasztrófa: 4+5 tipp autósoknak
Privátbankár.hu | 2013. december 5. 17:55
A téli útviszonyok között még komolyabb veszélyt jelentenek kátyúk a sofőrök számára. Az autósok harmada már szenvedett kárt a kátyúk miatt. A károk elkerülése érdekében a sofőrök vezetéstechnikai ismereteik felfrissítésével készülhetnek a szezonra.
KKV Ingyenes tanácsadás indult vállalkozóknak
Privátbankár.hu | 2013. szeptember 24. 17:42
A VOSZ az adózás, jog, pályázat, finanszírozás és munkabiztonság témakörében ingyenes tanácsadást biztosít a vállalkozóknak egy uniós projekt keretén belül.
Agrár Ingyenes tanácsadás a gazdáknak kétmilliárdból
Privátbankár.hu | 2013. július 31. 16:44
A növénytermesztéstől kezdve a lovas turizmusig sok mindenről szólhat a bemutató.
Ingatlan Őrült vagy ügyes, aki most hitelt vesz fel? - interjú
Zsiborás Gergő | 2013. július 23. 06:20
Az ország kezd felocsudni a pofonból, amit a devizahitelek elburjánzása jelentett, a hitelpiac pedig kezd életjeleket adni. Megégetjük a kezünket újra, vagy tanultunk a múlt hibából? Az alapkamat alacsony, az ingatlanárak mélyben - a 2-3 milliós önerő felértékelődött mára. Bánfalvi Lászlóval, az Otthon Centrum Hitel Centerének ügyvezetőjével beszélgettünk a lakásszerzés nehézségeiről és arról, hogy miben segíthet az állam azoknak, akik most vennének fel hitelt.
Makro / Külgazdaság Még idén látunk kamatemelést?
Privátbankár.hu | 2013. június 14. 14:35
Az MNB egyelőre tovább csökkentheti az alapkamatot, hiszen az infláció alacsony, ha azonban a közelmúltban a világban lezajlott hozamemelkedés tartós lesz, az a hazai kamatcsökkentési ciklus végét hozhatja a Quaestor Zrt. vezető elemzője szerint.
KKV A válság még hagyján, belső gondokkal küzdnek a cégek
Privátbankár.hu | 2013. április 16. 11:00
A gyengélkedő nemzetközi és hazai gazdasági klímánál sokkal jobban megnehezítik a vállalatok életét a belső problémák, vagyis a válságra adható megfelelő válaszok megtalálásának belülről fakadó nehézségei – derül ki az RSM DTM Hungary Zrt. friss vállalati kutatásából.
KKV Figyelmeztetés a cégeknek: már csak órákig fizethetnek büntetlenül
Privátbankár.hu | 2013. március 29. 13:16
Hivatalosan hétfőig lehetne befizetni a kötelező kamarai tagdíjat, az ünnep miatt azonban már csak ma lehet letudni büntetlenül. Jövő héttől már az adóhatóság kopogtathat, akkor viszont már büntetést is kell fizetni.
KKV Bekeményítenek a kamarák, 227 ezer cégnél kopogtathat az adóhivatal
Privátbankár.hu | 2013. február 21. 13:45
Az adóhatósággal hajtatja be a kötelező hozzájárulást a kamara, cserébe segít a vállalkozásoknak. Tanácsot ad, üzleti partnert keres, és nyilvános adatbázist készít - írja az ado.hu.
Makro / Külgazdaság Kevesebb céget vásároltak fel
Privátbankár.hu | 2013. február 21. 13:20
Negyedével kevesebb céget vásároltak fel tavaly 2011-hez képest. A legtöbb sikeres üzletet az IMAP hozta tető alá. Magyarországon is több üzletet kötöttek.
KKV Magyar vállalatok: hol a legnagyobb a profit?
Privátbankár.hu | 2012. november 22. 12:16
A magyar vállalkozások 2011-es mérlege alapján a pénzügyi közvetítő szektor produkálta a legnagyobb nyereséget a gazdasági ágazatok közül, a tanácsadó cégek pedig 2010-hez képest megháromszorozták nyereségüket. A legnagyobb vesztes már 2011-ben is a most 50 százalékos társasági adóval terhelt villamosenergia-ipar volt.
hírlevél