<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Tanulás
Személyes pénzügyek 04. Tanulás, továbbtanulás - amit az iskolákról, ösztöndíjakról, képzésekről tudni érdemes
Privátbankár.hu | 2021. január 27. 19:56
Amit az ösztöndíjakról, magán- vagy állami iskolákról, átképzésről, állami továbbképzésről, nyelvvizsgáról, jogosítványszerzésről tudni érdemes. Tanulásról, továbbtanulásról szóló alapismeretek.
Személyes pénzügyek Tanuld meg, hogy kell tanulni, és a pénzedre vigyázni
Eidenpenz József | 2019. január 31. 17:45
Hogyan érdemes tanulni? Hogyan vigyázzunk pénzünkre, hogyan kerüljük el a csalárd befektetési ajánlatokat? Miért botorság nem felvenni a Diákhitelt, és miért éri meg feltétlenül továbbtanulni? – erről volt szó a Privátbankár Diákfórumán.
Karrier 220 ezer magyar fiatal nem tanul és nem is dolgozik
Székely Sarolta | 2019. január 16. 16:00
Nagyon kedvező a tendencia, de még mindig rendkívül magas azon fiatalok aránya, akik nem folytatnak tanulmányokat, ugyanakkor nem is dolgoznak.
Karrier Eleged van a munkádból, utálod a főnököd? 5 tipp, amire szükséged lesz szakmaváltáskor
Privátbankár.hu | 2016. október 23. 12:55
Életünk kétharmadában dolgozunk, ez akár négy évtizedet is jelenthet a munka világában. Az új kihívások keresése, és a néhány évenkénti munkahelyváltás természetes folyamattá vált. A sikeres előrelépéshez fontos, hogy elsajátítsuk az élethosszig tartó tanulás szemléletét és tartani tudjuk a lépést a munkaerőpiaci elvárásokkal.
Személyes pénzügyek 10 könyv amit mindenképp el kell olvasnod, ha meg akarod érteni a pénz világát
Veres Patrik | 2016. szeptember 20. 08:21
Kezdd az őszt te is tanulással, és ha már belevágsz, válaszd a pénzügyi ismereteid bővítését! Rengeteg könyv nyújt segítséget ahhoz, hogy meghozd a helyes gazdasági döntéseidet az életben, de nehéz megtalálni azt, amelyik igazán az előnyödre válhat. Emiatt kértük meg a hazai befektetési szolgáltatókat, hogy mondják el ők, miből tanulták a legtöbbet és javasoljanak néhány olvasmányt az őszi napokra.
Személyes pénzügyek Győzd le a szüleidtől örökölt rossz pénzügyi szokásokat
Privátbankár.hu | 2016. augusztus 18. 12:54
Megfigyelted már valaha, hogyan kezelték a pénzt a nagyszüleid? Vagy milyen véleménnyel voltak róla a szüleid? A környezeted és a génjeid meghatározzák azt is, te hogyan viszonyulsz a pénzhez. Ha túl spórolós vagy túlköltekező vagy, érdemes a múltban is körülnézni, hogy mi lehet ennek az oka, mert csak így tudsz könnyebben változtatni a rossz pénzügyi szokásaidon.
Karrier Nincs terved a hétvégére? Tanulj meg programozni!
Balkó Rita | 2016. július 29. 20:31
Egyébként is óriási munkaerőhiány uralkodik az iparban, ráadásul az informatikai ismeretekre ma már épp akkora szükség van, mint a nyelvtudásra. Átképeztetni magunkat viszont nem egyszerű feladat, egy új szakma kitanulása költséges és hosszú folyamat. Szerencsére rengeteg ingyenes lehetőséget kínál az internet, ezekből szedtük össze a legjobbakat. Van, amit egy üres hétvégén is el lehet kezdeni!
Karrier Nem akar tanulni a gyerek? Ezt mutasd meg neki
Privátbankár.hu | 2016. július 21. 07:30
Már tanulóként is többet keresnek a minimálbérnél a diákok - nem sokan mennek el 700 forintos órabér alatt dolgozni.
Közérdekű Tanultál, de nehezen jegyzed meg a dolgokat? Azonnal rohanj le gyúrni!
Privátbankár.hu | 2016. június 20. 14:35
Ami a test többi részének jó, az jó az agynak is - mondhatnánk a legfrissebb kutatások eredményeit látva.
Karrier Vissza az iskolapadba: 5 ok, miért nem lehet abbahagyni a tanulást
Privátbankár.hu | 2015. november 28. 17:30
Az élethosszig tartó tanulás fő üzenete ma aktuálisabb, mint valaha: a gyorsan változó világban a biztos elhelyezkedéshez elengedhetetlen az ismeretszerzés, és kompetenciáink folyamatos fejlesztése. Íme néhány érv az élethosszig tartó tanulás mellett.
Karrier 5+1 tipp, hogy ne legyen pokol az érettségit megelőző három hét
Privátbankár.hu | 2015. április 29. 18:35
Ketyeg az óra, a diákok pedig egyre stresszesebben bújják a könyvet, de itt van néhány tipp, hogy hatásosabb legyen a tanulás.
Karrier Lehetsz szorgalmas, mint a méh, ezek nélkül semmire sem mész
Privátbankár.hu | 2013. szeptember 4. 19:50
Az egyetemisták harmada szerint a képességek és a szorgalom elég ahhoz, hogy valaki továbbtanulhasson, de a többség szerint az anyagi és a családi háttér az igazán meghatározó a továbbtanulásban, valamint az életben való boldogulásban. - derül ki a K&H pályakezdők jóléti index
Karrier Már úton vannak a tankönyvek
Privátbankár.hu | 2013. augusztus 9. 12:19
A Könyvtárellátó Nonprofit Kft. országszerte több ponton felállított logisztikai központjaiból már megkezdte a tankönyvek kiszállítását az iskolákba.
Vásárló Nagyon drága az iskolakezdés: így spórolhat rajta
Privátbankár.hu | 2013. augusztus 6. 18:00
A leendő elsősök szülei közül sokan augusztusban szembesülnek azzal, hogy több tízezer forintot kell egyik pillanatról a másikra kiadniuk különböző felszerelésekre. A K&H Bank szakértője szerint érdemes a családi költségvetésben előre tervezni az iskolakezdéssel. Emellett, ha a szülők elég időt szánnak arra, hogy összehasonlítsák az egyes termékek árát a különböző boltokban, több ezer forintot is megspórolhatnak.
Karrier Aki nem tanul, nem boldogul: a felnőttek negyede képzi magát
Privátbankár.hu | 2013. március 9. 10:12
A statisztikai hivatal adatai szerint a 25-64 éves magyar népesség 27,2 százaléka vett részt iskolarendszeren belüli, illetve azon kívüli oktatásban, képzésben.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló