<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Tárolás
Részvény / Deviza / Áru Megvan, miért esett nagyot az olaj – apránként sütögették a spekulánsokat
Eidenpenz József | 2017. március 13. 13:27
Olyan történt az olajpiacon a múlt héten, mint már november eleje óta nem, közel tíz százalékkal estek az árak. Pedig az OPEC kitermelés-csökkentése nyomán nagyon sokan számítottak arra, hogy az árfolyam tovább emelkedik. Mi lehet ennek az oka, csak annyi, hogy magasak az amerikai készletek, vagy valami más is van mögötte?
Vásárló Hova tegyem a tojást? Így pakold tele helyesen a hűtődet!
Privátbankár.hu | 2016. február 21. 07:55
A tejtermékeket, a húsokat és a tojást eleve a hűtőszekrényben kell tartani, de lehet, hogy rosszul tudod, mit és hova. Mit kell tennünk a legfelső polcra, mit a hűtő ajtajára? És vajon mi a helyzet a többi élelmiszerrel? Mit kell a fagyasztóba raknunk? Ráadásul vannak olyanok, amelyeknek kifejezetten nem tesz jót, ha a hideg helyre tesszük. Itt van minden, amit a helyes tárolásról tudni kell.
Vásárló Mit csináljak, hogy ne romoljon meg az étel a rekkenő hőségben?
Privátbankár.hu | 2015. július 4. 12:15
Ilyenkor különösen oda kell figyelni az ételek előkészítésére, kezelésére, tárolására.
Vásárló Változnak a földgáz rendszerhasználati díjak - drágul ettől a rezsi?
Privátbankár.hu | 2014. június 18. 15:00
A hazai tárolói kapacitások jobb kihasználásának ösztönzését szolgálja a földgáz rendszerhasználati díjak július 1-jétől bejelentett változása.
Deviza / Áru Áfa vagy pofátlanság-faktor? Még idén vegyen ezüstöt
Eidenpenz József | 2013. szeptember 4. 16:20
Óriási különbségek vannak az ezüstérmék eladási árai között, 50-70 százalékosak is lehetnek. Az egyik magyarázat erre a kalandos ÁFA-viszonyokban rejlik, a másik feledékenység vagy a pofátlansági faktor lehet. Aki szeretne, nem árt az idén lépnie, mert jövőre emelik az ÁFÁ-ját - a németeknél.
hírlevél
Ingatlantájoló