<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
üdülési csekk
Utazás Mit mutatnak a statisztikák? Kevesen sokat nyaralnak!
Privátbankár.hu | 2014. október 14. 07:02
Miközben júliusban és augusztusban is meghaladta a kétmilliót a hazai vendégéjszakák száma, pont ebben a két hónapban csökkent a költés a SZÉP-kártyákról - írja a Világgazdaság elemzése.
Utazás Kevesebb belföldi, több külföldi turista volt tavaly Magyarországon
Privátbankár.hu | 2013. február 6. 09:41
Decemberben a külföldi vendégek 14%-kal, a belföldiek 2,4%-kal több éjszakát töltöttek el a hazai szálláshelyeken. A szállodai vendégforgalom összességében 8,5%-kal élénkült, melyben változatlanul a négycsillagos házak szerepe volt számottevő. A kereskedelmi szálláshelyek árbevétele folyó áron 4,5%-kal nőtt. Az egész évet tekintve csak a külföldi vendégek számában volt növekedés.
Vásárló SZÉP Kártya: egyre nő a használók és az elfogadóhelyek száma
Privátbankár.hu | 2013. január 28. 11:11
Több mint 11 500 elfogadóhelyen használható az MKB SZÉP Kártya, amelyet már több mint százezren használnak. A felhasználási lehetőségek kibővülése főként a szabadidős költések megugrásában mutatkozhat meg az idén.
Vásárló Már csak egy hónap van az üdülési csekk elköltésére
Privátbankár.hu | 2012. november 28. 16:48
Már csak pár hétig lehet beváltani az üdülési csekkeket, amelyekből közel 480 ezer darab van még forgalomban - közölte a Nemzeti Üdülési Szolgálat szerdán.
Utazás Hogyan fogunk üdülni az adóemelés után?
Privátbankár.hu | 2012. október 19. 15:07
A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) szerint a cafetéria adóterhének növelésével visszaeshet a belföldi turizmus, ami jelentősen ronthatja a hazai szállodaipar teljesítményét, foglalkoztatási pozícióját.
Utazás Jó kihasználtságúak és olcsók a budapesti szállodák
Privátbankár.hu | 2012. szeptember 21. 18:02
A Szállodaszövetség szerint júliusban jól teljesítettek a fővárosi szállodák, a szobafoglaltság megfelelő volt és a környező országokhoz képest olcsók voltak a hotelszobák.
Utazás Mit csináljunk a megmaradt üdülési csekkel?
Privátbankár.hu | 2012. szeptember 4. 12:45
Miután az év végével lejár az üdülési csekkek felhasználhatósága, a Magyar Turizmus Zrt. egy különleges őszi kampánnyal csábítja az utazni vágyókat.
Vásárló Túlszárnyalhatja a SZÉP-kártya az üdülési csekket
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 14. 09:58
A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) a belföldi turizmus élénkítését várja a SZÉP-kártyától, amelynek forgalma meghaladhatja az üdülési csekk korábbi forgalmát is.
Utazás A szaktárca nem enged a nyomásnak a SZÉP-kártya ügyében
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 6. 10:51
Tart még a szájkarate az NGM és a Fürdőszövetség között, miután a szaktárca továbbra sem akarja bővíteni a kártya alszámlái közötti átjárhatóságot.
Vásárló Még mindig többet használjuk az üdülési csekket, mint a SZÉP-kártyát
Privátbankár.hu | 2012. május 8. 12:05
Április végén átlépte a félmilliót a kiadott Széchenyi Pihenőkártyák száma. Bár a szálláshelyek 43%-ánál már elfogadják a kártyákat, egyelőre elenyésző az ezzel történő fizetés. Mindenesetre úgy tűnik, alaptalan volt az aggodalom az elfogadóhelyek számával kapcsolatban.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG