<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Xtend
Vállalat Magyar részvénykibocsátás a koronavírus árnyékában - hogyan sikerülhetett?
Natív tartalom | 2020. június 8. 14:56
Hosszú távú hatásai lehetnek a magyar tőkepiacra a Gloster Nyrt. nemrég lebonyolított zártkörű jegyzésének – nyilatkozta lapunknak Horváth Zsolt, a Random Capital elnöke és Jutasi Zoltán, a NAVIGATOR Investments vezérigazgatója. A két cég által vezényelt XTEND piaci bevezetés sikere megmutatta, hogy még ilyen nehéz időszakban is van mit keresnie a hazai középvállalatoknak a tőzsdén.
Részvény / Deviza / Áru Új cég lépett a tőzsde Xtend piacára
Privátbankár.hu | 2020. január 30. 14:37
Újabb cég lépett a BÉT Xtend piacra, csütörtökön kezdődött meg a kereskedés a DM-KER Nyrt. részvényeivel - közölte a Budapesti Értéktőzsde.
Részvény / Deviza / Áru Új részvénnyel kereskedhetünk a tőzsdén, új piacon
Fellegi Tamás | 2018. december 4. 11:00
Mai nappal aktívvá vált a BÉT Xtend piaca, elsőként a Megakrán részvényeivel lehet kereskedni rajta. Az európai piacok gyengélkednek, noha tegnap Amerika magasan zárt. Tovább csökkent a 10 éves amerikai kötvényhozam.
Részvény / Deviza / Áru Közösen dolgozik a Random Capital és a Navigator Investments a magyar tőzsde fejlődéséért
Privátbankár.hu | 2018. május 14. 12:00
A RANDOM Capital Broker Zrt. a Budapesti Értéktőzsde Zrt. "Kijelölt Tanácsadója" lett, miután a BÉT határozatával elfogadta a brókercég pályázatát. Az új szolgáltatási szegmensben a Random Capital vállalatfinanszírozási és tranzakciós partnere a NAVIGATOR Investments Zrt.
Részvény / Deviza / Áru Aranykor a vállalkozóknak – sok olcsó hitel, támogatások, befektetők, tőzsde
Eidenpenz József | 2017. október 5. 08:38
A hazai vállalkozóknak nagyon jó dolga van, a rengeteg állami vagy uniós támogatás, az alacsony hitelkamatok mellett kockázati tőke is keresi a befektetési lehetőségeket. Az olcsó bankhitelek korszakában is van jelentősége a tőzsdének, például kiszállási lehetőséget teremthet. Magasabb kamatok mellett pedig életet menthet.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló