Zsiborás Gergő
Vállalat Váratlan bejelentés: Gerendai Károlyék eladták a Sziget többségi tulajdonát
Privátbankár.hu | 2017. január 13. 12:38
A magyar tulajdonosok eladták többségi tulajdonrészüket a Szigetből egy brit-amerikai befektetőcégnek - tette közzé értesülését a Forbes.hu. A szerződést pénteken délelőtt írták alá.
KKV Hova mentek az uniós milliárdok? Furcsaságok a Jeremie-pályázat körül
Privátbankár.hu | 2016. szeptember 6. 13:21
A Forbes másfél év évvel ezelőtt indított pert, hogy megismerje, a Jeremie kockázatitőke-programjában nyertes alapkezelők milyen pályázat alapján nyertek több milliárd forintot - a pert megnyerték, a Magyar Fejlesztési Banknak ki kellett adnia az adatokat. A lap a 6,5 milliárdot kezelő Morando tőkealapnál találta a legtöbb furcsaságot - a szerdán megjelenő számban hosszú cikket közölnek az ügyről.
Karrier Íme, a legjobb fiatal újságírók
Privátbankár.hu | 2015. november 18. 17:45
Hatan vehették át a Junior Prima Díjat sajtó kategóriában, köztük a Privátbankár.hu korábbi újságírója.
KKV Valami nagyon nagy dolog készül a Prezinél: mivel robbantanak?
Privátbankár.hu | 2015. február 5. 13:47
Sokan idézték a Prezi társalapító-vezérigazgatójának a legfrissebb Forbes-ban megjelent bátor coming outját, a lap azonban a cég életét szorosabban is érintő meglepetésről is ír: a Prezi egy új termékkel készül nagyot robbantani.
Pénzügyi szektor Csányi: indokolatlanul sokat foglalkoznak a devizahitelesekkel
Privátbankár.hu | 2013. december 4. 13:42
Csányi Sándor a Forbesnak elmondta: nem hatalmat akar, csak jó üzleteket. Beszélt az INA eladásáról és a takarékszövetkezetekről, valamint arról, hogy miért nem fizetnek a devizahitelesek. A szalonna pedig az ő hűtőjében is ugyanolyan, mint másokéban.
KKV Holnap jön a magyar Forbes
Privátbankár.hu | 2013. november 6. 11:26
Vigyázat, kapitalizmus! szlogennel, 24 ezres példányszámmal indul a magyar Forbes magazin. A havilap első száma csütörtökön jelenik meg.
Személyes pénzügyek Ügynökök házalnak a kórtermekben - semmi sem szent? (Videó)
Privátbankár.hu | 2012. május 3. 11:42
A kórházi osztályokra egyre több idegen merészkedik be, hogy üzleti tevékenységet végezzen, pedig a jogszabályi háttér egyértelmű, a gyógyintézményekben semmi fajta tevékenységet nem lehet végezni, ami a gyógyítást zavarja.
hírlevél