Hirdetés

A nap képe: nagyon kicsípte magát Európa új nagyasszonya

2019. november 23., 16:05

Ursula von der Leyen a Bambi nemzetközi médiadíj-átadó gálán vett részt Baden Badenben a napokban.

Ursula von der Leyen attends the 71th annual Bambi awards ceremony in Baden Baden, Germany, 21 November 2019. The awards recognize excellence in international media and television. EPA/RONALD WITTEK
EPA/RONALD WITTEK

Ami pedig szakmai munkásságát illeti, az Európai Bizottság megválasztott elnöke előreláthatólag december elsején veheti át a karmesteri pálcát elődjétől, Jean-Claude Junckertől, és ekkor kezdheti meg működését az általa vezetett új testület.

Erre azután kerülhet sor, hogy a héten a magyar uniós biztosjelöltet, Várhelyi Olivért is jóváhagyta az Európai Parlament illetékes szakbizottsága, amit Orbán Viktor miniszterelnök hatalmas győzelemként értékelt.

Hirdetés

De valóban a bevándorláspárti erők szenvedtek vereséget? És Várhelyi Olivér tényleg a magyar kormányfő bábja lesz? Ki ő, mit csinált eddig és mi várható tőle? És akkor most örülünk, Vincent? Videókommentárunk:

Raiffeisen CIB Cetelem További ajánlatok

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés
Hirdetés

Címlapon

337,4: új történelmi mélyponton a forint euróárfolyama

337,4: új történelmi mélyponton a forint euróárfolyama

Az okok nem újkeletűek, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) rendkívül laza monetáris politikája miatt a befektetők nem keresik a hazai fizetőeszközt, amikor pénzeiket próbálják biztonságosabb eszközökbe tenni az olyan vészjósló fejlemények miatt, mint például a Kínából terjedő koronavírus. Ez utóbbi hat ki most elsősorban a pénz- és tőkepiacokra, emellett eltörpül a mai EKB-kamatdöntés.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank
Hirdetés

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Mennyi lesz a nyugdíjkorhatár 20 év múlva?