Hirdetés
Hirdetés

A nap képe: nagyon kicsípte magát Európa új nagyasszonya

2019. november 23., 16:05

Ursula von der Leyen a Bambi nemzetközi médiadíj-átadó gálán vett részt Baden Badenben a napokban.

Ursula von der Leyen attends the 71th annual Bambi awards ceremony in Baden Baden, Germany, 21 November 2019. The awards recognize excellence in international media and television. EPA/RONALD WITTEK
EPA/RONALD WITTEK

Ami pedig szakmai munkásságát illeti, az Európai Bizottság megválasztott elnöke előreláthatólag december elsején veheti át a karmesteri pálcát elődjétől, Jean-Claude Junckertől, és ekkor kezdheti meg működését az általa vezetett új testület.

Erre azután kerülhet sor, hogy a héten a magyar uniós biztosjelöltet, Várhelyi Olivért is jóváhagyta az Európai Parlament illetékes szakbizottsága, amit Orbán Viktor miniszterelnök hatalmas győzelemként értékelt.

Hirdetés

De valóban a bevándorláspárti erők szenvedtek vereséget? És Várhelyi Olivér tényleg a magyar kormányfő bábja lesz? Ki ő, mit csinált eddig és mi várható tőle? És akkor most örülünk, Vincent? Videókommentárunk:

Raiffeisen CIB Cetelem További ajánlatok

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Brit parlamenti választások, kamatdöntések, inflációs adatok a heti befektetői menüben

Brit parlamenti választások, kamatdöntések, inflációs adatok a heti befektetői menüben

Kétségtelenül az Egyesült Királyságban csütörtökön esedékes voksolás a legfontosabb heti esemény, az ugyanis befolyásolhatja a január végére kiírt Brexitet. Sem a Fed-től, sem az Európai Központi Banktól nem várható kamatváltoztatás, de az üzenetek fontosak lesznek. Mint ahogy az inflációs adatok is, köztük a magyar az MNB lépéseire kihathat.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Vettél már a szuper-államkötvényből (MÁP Plusz)?