Hirdetés
Hirdetés

Szárnyalnak a Mészáros-papírok

2018. szeptember 25., 10:11

A múlt héten gyengélkedő Konzum és Opus erős támaszról pattantak fel, a Mol is erősödik. Akad egy patinás részvény, ami 9 éves mélyponton van: a General Electric.

Az április csúcs óta tartó, gyorsuló esés során a Konzum és az Opus erős támaszhoz érkezett, és onnan most nagyot is pattannak a részvények. A folyamat már tegnap megindult, ma a Konzum újabb 3 százalékot erősödik 2700 forintig, az Opus 1,3 százalékot 543 forintig.

Konzum
Konzum

A Mol közel fél százalékkal van feljebb 2854 forinton, a Telekom fél százalékot emelkedik 405 forintig, a Richter épp hogy csak a tegnapi záróár felett van 5110 forinton, az OTP 9855 forint. A BUX 0,3 százalékkal emelkedik 35 880 pontig.

Hirdetés

Miközben Amerikában 9 és fél éve zajlik a részvénypiaci rali, van egy cég a nagyobbak közül, amelyik nem szerepel fényesen, sőt, most a részvény árfolyama egyenesen 2009-es értékére esett, a válság utáni szintre. Ez a General Electric, ami 2016-ig folyamatosan emelkedett, stabil, biztonságos iparág papírjaként, de aztán 30 dolláros csúcsáról gyorsan süllyedni kezdett. A cég eredményei elég gyengék, elemzők szerint túl sok iparágban próbálkozik a konglomerátum. Tegnap 3,5 százalékot esett a papír 11,74 dollárig, miután az előző két tőzsdenap is az eladók voltak többségben.

Kereskedjen az mfor trader rendszerével!

Esést vár a piacokon? Nálunk akkor is kereshet! Apple részvényeket venne, esetleg a Google és a Microsoft érdekli? Bízik az elektromos autókban: a Teslában vagy inkább a Mercedesben? Vagy inkább hazai pályán maradna? Ha a világ legnagyobb tőzsdéin, vagy 120 devizapárral kereskedne, adott a lehetőség. Tesztelje rendszerünket kockázatmentesen!

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Most fog lelassulni a régiós GDP-növekedés?

Most fog lelassulni a régiós GDP-növekedés?

Bár a régió GDP-bővülése uniós szinten kiemelkedő, a növekedés üteme lassulhat a következő időszakban - derül ki a Coface hitelbiztosító elemzéséből, amely szerint a közép- és kelet-európai térségben – ezen belül Magyarországon – tavaly a vállalatok körében csökkent a fizetésképtelenség aránya.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Powered by Saxo Bank

Utánajártunk

Mi mozgatja a befektetők fantáziáját

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Szerinted gyengülni fog a forint, vagy erősödni? Hol lesz év végén az euró?