Hirdetés
Hirdetés

15 év börtönt kaphat, aki ilyen videókat néz

2017. október 03., 14:15

Felveszik a kesztyűt a terrorizmussal szemben a britek: jönnek a vasszigor az internetre.

A brit belügyminiszter, Amber Rudd elmondása szerint a brit kormány szigorítási tervezetet dolgozott ki, amely a jövőben súlyos bűncselekménynek minősítené az online felületeken megjelenő terrorista tartalmak puszta megtekintését is. Ennek következtében akár 15 év börtönt is kaphatna az, aki rendszeresen ilyen tartalmakat néz.

Amber Rudd a kormányzó Konzervatív Párt Manchesterben zajló éves kongresszusán felszólalva kifejtette: terrorcselekményekre szító, gyűlöletkeltő, radikalizáló tartalmakat még ma is szinte akadálytalanul fel lehet tölteni a világhálóra, ahol e tartalmak másodperceken belül hozzáférhetővé válnak, de "ennek véget kell vetni". A kongresszusi hallgatóság ovációval fogadta a javaslatot.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Szép, hogy nőnek a fizetések – épp csak erre nem elég

Szép, hogy nőnek a fizetések – épp csak erre nem elég

Tavaly konkrétan másfélszer gyorsabban nőttek a lakásárak, mint a keresetek: míg a bruttó átlagkereset egy év alatt 13 százalékkal emelkedett, addig a piacra dobott eladó ingatlanok kínálati ára 18 százalékkal növekedett csupán egy esztendő leforgása alatt, derül ki az Otthontérkép Csoport közleményéből. De akkor mi hajtja még mindig a lakásvásárlási kedvet?

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön fektetne pénzt bitcoinba vagy más kriptodevizába?