<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Accenture
Karrier A te lányod is megalázzák majd a munkaerőpiacon? Erre is van ellenszer
Privátbankár.hu | 2017. június 14. 11:53
Az első generáció a 2020-ban diplomát szerzőké lehet, de még így is legalább 40 évet kell várni, mire a bérkülönbségek eltűnnek az egyenletből.
Vásárló Okosotthont akarunk, de ki építi meg?
Privátbankár.hu | 2017. május 24. 15:34
Gyakorlatilag napi szinten hallunk különböző, otthonokat „okosító” eszközökről, valamiért azonban mégsem terjednek gombamód az ilyen megoldások. A most még drága eszközök mellett ugyanis hiányzik az a digitális szolgáltatás, amivel ezeket képesek lennénk működőképes hálózatba kötni. Márpedig ha ezt nem oldják meg maguk a szolgáltatók, akkor kétséges, hogy a közeljövőben az átlag magyar is okos otthonban élhessen.
Karrier Autista robot az osztályban: ettől lesznek toleránsabbak a gyerekek?
Balkó Rita | 2017. május 1. 15:05
A robotok használata az élet már szinte minden területére bekúszott: ott vannak a gyárakban, bankfiókokban, recepciókon. A mesterséges intelligencia programozásakor azonban a gondolkodásunk olyan területeire is figyelnünk kell, amire a tudomány még nem talált megoldást – például a mentális betegségekre. Egy izgalmas szoftver és egy kis robot jelentheti a megoldást az autizmussal élők befogadására és integrációjára?
Vállalat Figyelj, mert ez lesz a következő évtized hívószava
Balkó Rita | 2017. április 28. 13:03
Svájcban ez volt a legnagyobb téma, a gyártók pedig már ebben a rendszerben gondolkodnak, noha technikailag még nem is létezik. A robotok terjedése elkerülhetetlen, ám a gépekből is csak egy halom vas marad, ha képtelenek összehangolni a munkájukat és megfelelően kommunikálni. Ehhez kell az IIoT, vagyis az Industrial Internet of Things, ismertebb nevén Ipar 4.0. De mi ez, miért olyan fontos, és miért a robotok az éllovasai? Az Accenture meetupján jártunk.
Pénzügyi szektor Reszkessetek, bankárok – hamarosan a ti munkátokat is elveszik!
Privátbankár.hu | 2017. március 28. 15:48
Az Accenture szerint három éven belül emberek helyett mesterséges intelligenciát alkalmaznak majd a bankok.
Vállalat Újabb multi nyit szolgáltató központot Budapesten
Privátbankár.hu | 2016. november 8. 14:31
Ezúttal az Accenture választott minket.
Karrier Új banki igazgatót igazolt az Accenture
Privátbankár.hu | 2011. november 24. 08:31
Az Accenture (NYSE: ACN) bejelentette, hogy új banki iparági igazgatót nevezett ki, Pápay Miklós személyében. Az új vezető felelős a vezetési tanácsadással, technológiai szolgáltatásokkal és tevékenységek kiszervezésével foglalkozó világcég banki iparágának irányításáért, valamint a hazai banki ügyfelek közreműködésével, az iparágon belüli növekedési feltételek megteremtéséért.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló