Agrya
Agrár Mi az? Többet kapunk, kevesebb lesz, mégsem panaszkodhatunk  
Czinege László | 2013. október 7. 06:15
Vannak még részletek, amiket tisztázni, szabályozni kell, de a Közös Agrárpolitika reformja lezárult. Vagyis eldőlt, hogy a következő (2014-2020) időszakban mennyi támogatást kapnak a tagállamok.
Agrár Kalandvágyó fiatalokat támogat az agrártárca 
Privátbankár.hu | 2013. október 2. 12:10
A minisztérium a mindennapi vidéki élet reális bemutatását támogatja több millió forinttal.
Agrár Irodából a traktorra - egy pesti nő kalandjai bálákkal és juhokkal - interjú 
Czinege László | 2013. augusztus 5. 06:15
Miért megy egy tősgyökeres budapesti egy tanyára dolgozni a szabadságán? Miért cseréli le a papírmunkát az istállóra egy fiatal nő és mihez kezd egyedül egy traktorban? Dolgozik. Bálát pakol, állatot hajt a legelőre. Mindezt pihenésként. Szatmári Adrienn a légkondis irodát cserélte egy zajos traktorra és ezer juhra.
Agrár Több ember, több élelmiszer - de miből, ha nincs elég pénz? 
Czinege László | 2013. augusztus 2. 06:15
Egyre többen élünk a Földön, egyre több élelmiszerre lesz szükség. A mezőgazdaságunk adott hozzá, de nagyon sok elmaradásunk van, amit le kell dolgozni. Ehhez azonban pénz kell, sok-sok pénz. Csakhogy a fiatalok nem nagyon kapnak, ráadásul átalakulás előtt állnak a takarékszövetkezetek is, amitől sokan sokat várnak.
KKV Kit és mitől véd meg az új földtörvény? 
Czinege László | 2013. július 19. 06:30
Sokat kritizálták, sokat támadták, végül elfogadták a jogszabályt. Igaz, még kell rajta foltozni, hiszen vannak részletek, amit külön szabályoznak majd. Egy dolog azonban már most biztosnak látszik, a spekuláció várhatóan megszűnik.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG