Bezenye
Makro / Külgazdaság Megint milliárdokkal löki meg a munkásszálló bizniszt a kormány
Privátbankár.hu | 2020. október 31. 11:19
Újabb 5 milliárd forintot ad a kormány munkásszállások kialakítására. Három hónapon belül ez már a második injekció ennek az ágazatnak. Főleg a keleti megyék iparvárosaiban ugorhat meg a férőhelyek száma és már gazdasági társaságok is igényelhetik a pénzt. A beruházók akár a költségek 70-80 százalékát is közpénzből szerezhetik meg.
Ingatlan Felpumpálhatja az ingatlanárakat Bezenyén és vonzáskörzetében a készülő megaberuházás
Mester Nándor | 2020. augusztus 7. 06:07
Hamarosan átírhatják az árcédulákat Magyarország észak-nyugati csücskében, a Hegyeshalom és Bezenye közé tervezett gigaberuházás hatására. Főleg az ipari telkek ára nőhet, de a 20-30 kilométeres körzetben lévő jó minőségű lakásoké is. Áremelkedés máris érezhető mindkét csoportnál. Spekulációs rohamról még nincs szó, de az egymilliárd eurós építkezés nyomán bizonyosan felértékelődik több szegmens is az ingatlanpiacon és a vonzáskörzet szolgáltató ipara is profitálhat a nagyobb keresletből.
Agrár Egy lépéssel közelebb a határmenti álomprojekt
Mester Nándor | 2020. július 9. 06:11
Egyre közelebb kerül Bezenye és Hegyeshalom ahhoz, hogy valóság legyen az álmukból: megépüljön a Lajtania Park-ra keresztelt óriási mezőgazdasági és ingatlan komplexum. A beruházó FAKT AG egymilliárd eurót költ rá. Az engedélyek már idén megszülethetnek, az építkezés 2021 első felében kezdődhet. Még nem dőlt el, mely magyar cégek nyerhetnek itt megrendelést a németek mellett.
KKV Épülhet a bezenyei kaszinóváros, Matolcsy is besegített
Privátbankár.hu | 2013. március 16. 15:46
A Matolcsy György nevéhez fűződő korábbi adómódosítás hozza helyzetbe a válság kitörése óta egyik legnagyobb építőipari beruházást.
Vásárló Itt lehet majd nyerőgépezni
Privátbankár.hu | 2012. október 2. 07:09
Idén kezdődhet a bezenyei kaszinóváros építése, a nyitást 2014 elejére tervezik.
KKV Naponta 1,37 milliót nyer az állam a bezenyei kaszinón - pedig még fel sem épült
Privátbankár.hu | 2012. június 29. 09:36
Lapértesülés szerint eddig 735 millió forintnyi kötbért utalt át az államkasszába a bezenyei Eurovegas kaszinókomplexum beruházója kötbérként. Napi 1,37 milliót kell fizetniük 2011 eleje óta.
Friss
hírlevél