CIG Életbiztosító
Vállalat Zöld jelzést kapott Mészáros Lőrincék biztosítója
Privátbankár.hu | 2020. szeptember 7. 13:16
Alig  néhány héttel azután, hogy Mészáros Lőrinc emberei átvették a két CIG-biztosító irányítását, a nem-életbiztosításokra szakosodott EMABIT végrehajtotta a helyreállítási tervében előírtakat, így mostanra a szavatolótőke-helyzete stabilizálódott - tette közzé a Magyar Nemzeti Bank (MNB). Az EMABIT újra köthet biztosítási szerződéseket, illetve meghosszabbíthatja a már megkötöttek érvényességét is, ugyanakkor további egy évig nem értékesíthet kockázatos olaszországi kezesi és garanciabiztosításokat.
Részvény / Deviza / Áru Felfüggesztenek egy részvényt a tőzsdén
Privátbankár.hu | 2017. október 20. 17:39
Nagy változások lesznek a CIG Pannóniánál, átalakítják a részvénystruktúrájukat.
Ingatlan Emberi hamvakból gyémánt, emlékerdő – különös temetések a világon
Privátbankár.hu | 2016. október 29. 20:17
A temetkezési szokások kultúrák és történelmi korszakok szerint nagyon széles spektrumon mozognak. A koporsós és hamvasztásos módszerek évezredekre nyúlnak vissza, és a nyugati világban napjainkban is ezek számítanak a leggyakoribb eljárásoknak, viszont akad már számos olyan új keletű technológia és irányzat, amelyek alternatívát kínálnak az elhunyt földi maradványainak elhelyezésére.
Karrier Kezdődik az egyetem, de azt is tudod, milyen költségekkel jár?
Privátbankár.hu | 2015. szeptember 7. 16:27
A diákok több mint egyharmadának okoznak kellemetlen meglepetést az egyetemi költségek.
Részvény / Deviza / Áru Jól félév van a tőzsdei biztosító mögött
Privátbankár.hu | 2015. augusztus 18. 09:03
Nyereséges volt a CIG Pannónia Életbiztosító 2015 első fél évében, a társaság 589 millió forint adózás utáni eredményt ért el, míg tavaly ugyanebben az időszakban 186 millió forint nyeresége volt - közölte a biztosító társaság kedden.
Biztosítás MABISZ: súlyos teher lesz a biztosítási adó
Privátbankár.hu | 2012. július 9. 15:30
Elfogadta az Országgyűlés a biztosítási adó bevezetéséről szóló törvényjavaslatot. A MABISZ állásfoglalása szerint a biztosítók tudomásul veszik, hogy az ország nehéz helyzetben van, így részt vesznek a teherviselésben. Ugyanakkor súlyos teherként értékelik az adó bevezetését.
Biztosítás Milliárdos mínusz a CIG-nél: a végtörlesztés elbánt a magyar biztosítóval
Privátbankár.hu | 2012. május 21. 11:45
Komolyan megérezte a végtörlesztés hatását az új szerzéseket tekintve piacvezető magyar biztosító, a CIG Életbiztosító vesztesége az idei első negyedév után közel 1 milliárd forint, a bruttó díjbevétel tavalyhoz képest 36%-kal csökkent. A biztosító növekedésében még mindig nagy szerepet vállal a Brokernet, a saját hálózat gyengén muzsikált eddig.
Friss
hírlevél