Egyensúly
Makro / Külgazdaság Több mint 10 éve nem látott mértékű hiányt jelentett a kormány
Gáspár András | 2018. január 8. 13:13
Majdnem 2000 milliárd forint lett a pénzforgalmi szemléletű hiány, ami a GDP 5 százalékát is eléri - a helyzet azonban messze nem olyan rossz, mint amilyennek kinéz, sőt.
Karrier Rengeteget dolgozol, közben tönkremegy a magnéleted? Ne hagyd!
Privátbankár.hu | 2017. október 21. 18:30
A munka és magánélet közötti egyensúly megteremtése kulcsfontosságú kérdés, hiszen bármerre billen el a mérleg nyelve, sérülhet a közérzetünk, túlhajszolttá vagy motiválatlanná válhatunk, ami hosszú távon veszélybe sodorhatja a karrierünket, és testi-lelki egészségünket is. Szakértő ad most 5 egyszerű tippet, amelyeket érdemes megfogadni az ideális work-life balance megtalálásához.
Makro / Külgazdaság Kiderült: nagyobb bajok vannak Európai országainál, mint gondoltuk
Privátbankár.hu | 2017. február 22. 15:30
Mélyreható vizsgálatot indított az Európai Bizottság: tizenkét uniós tagországnál tárt fel makrogazdasági egyensúlyhiányt
Makro / Külgazdaság Nagyot spórol az ország - hála a kamatvágásoknak
Palotai Dániel | 2014. július 31. 13:23
Akár a GDP 1-2 százalékát is megtakaríthatja az ország annak köszönhetően, hogy a jegybank kamatcsökkentési ciklusának végére nagyot csökkent a magyar állampapírok hozama. Az MNB pozitív eredménye és az új önfinanszírozási modell is segíti az államháztartás egyensúlyát - Palotai Dániel és Horváth Dániel tanulmányát publikáljuk a Privátbankár.hu-n.
Friss
hírlevél