ELITE program
Részvény / Deviza / Áru Ismét várják azokat a magyar cégeket, akik fejlődni akarnak 
Privátbankár.hu | 2018. október 9. 14:55
Újra jelentkezhetnek a vállalatfinanszírozási és menedzsment tudást, valamint nemzetközi üzleti kapcsolatokat kereső magyar középvállalatok a Londoni Tőzsdecsoport és a Budapesti Értéktőzsde ELITE Programjára.
Részvény / Deviza / Áru Csányi: Ne mondják, hogy nem figyelmeztettük az ügyfeleket 
Eidenpenz József | 2018. szeptember 20. 10:24
Ne mondják ránk, hogy nem figyelmeztettük az ügyfeleket, a kamatok felfelé is mehetnek, a nemzetközi kamatkörnyezet előbb vagy utóbb be fog gyűrűzni – mondta el Csányi Sándor OTP-vezér a BÉT konferenciáján. Reményei szerint eredményeik alapján nemsokára “le fogják lépni” a náluk nagyobb régiós versenytársakat.
Vállalatok Mi a magyarok legfőbb versenyelőnye? 
Eidenpenz József | 2017. december 11. 06:06
Sok vállalkozás szeretne tőkét a növekedéshez, de a szervezetüknek, működésüknek is meg kell ehhez felelnie, nem lehet kisvállalati struktúrával nagyvállalatot működtetni – derült ki a Qualysoft Holding és a CNC Rapid vállalkozásokkal készített interjúnkban. Kiderült az is, mit tartanak a magyarok legfőbb versenyelőnyének, és hogyan küzdenek meg a munkaerő-hiánnyal. Interjú.
Részvény / Deviza / Áru Beszállítóból fejlesztő lesz a magyar szélerőmű-cég 
Eidenpenz József | 2017. november 16. 06:06
Az ELITE Programban szereplő vállalkozások a hivatalos tananyagnál is jobban értékelik, ha egymással beszélgethetnek, egymástól tanulhatnak. A jelenlegi kamatkörnyezetben és pályázati pénzekkel ugyan el vannak kényeztetve a magyar vállalkozások, de nálunk is jöhet kamatfordulat és akkor nem árt ismerni a külső finanszírozási formák széles tárházát. Interjú dr. Lódi Katával, a BÉT szakértőjével és Lakics Péterrel, a Lakics Gépgyártó Kft. tulajdonosával.
Részvény / Deviza / Áru Nehezen tudnánk elképzelni jobbat, mint tőzsdére menni – interjú 
Eidenpenz József | 2017. november 8. 06:06
Bár sokféle finanszírozási lehetőséget vizsgáltak a terjeszkedéshez, a legjobbnak a tőzsdei tőkebevonás tűnik az UBM Holding számára. Ez nagyjából három év múlva esedékes. A tőzsdevárományosokon kívül más hazai vállalkozásnak is szánt ELITE Program november végén újabb csoportot indít. Interjú Horváth Péterrel, az UBM Csoport igazgatósági tagjával és dr. Lódi Katával, a BÉT szakértőjével.
Vállalat Ázsiáig viszik a magyar kacsát, a céget talán a tőzsdéig – interjú 
Privátbankár.hu | 2017. április 19. 06:06
Már magyar vállalkozások is tagjai lehetnek az ELITE közösségnek, részt vehetnek egy nemzetközi vállalkozásfejlesztési programban, ami sok cégnél akár a vállalatfinanszírozást is megkönnyítheti a későbbiekben. Hogy látja az exportőr családi vállalkozás a cégfejlesztést, a finanszírozási lehetőségeket, a tőzsdét, az idei béremeléseket vagy a forintárfolyamot? Interjú Szabó Ákossal, a Tranzit-Ker Zrt. elnök-vezérigazgatójával és Michaletzky Mártonnal, a BÉT igazgatójával.
Részvény / Deviza / Áru Hét magyar indította el ma a londoni tőzsdei kereskedést 
Privátbankár.hu | 2017. április 11. 11:28
Hét magyar vállalat vezetője indította el a londoni tőzsde keddi kereskedését abból az alkalomból, hogy részvételükkel startolt el a Budapesti Értéktőzsde és a Londoni Tőzsde Csoport leányvállalataként működő ELITE közös vállalatfejlesztési programja.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG