<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
FATCA
Személyes pénzügyek Kétezer magyart megkérdeznek az elfelejtett milliókról - köztük vagy?
Privátbankár.hu | 2017. február 19. 09:17
Kétezren akadtak fenn az adóhivatal rostáján: az amerikai adóhatóság ugyanis leadta a drótot a magyar kollégáknak arról, hogy a magyar adófizetők mennyi kamat- és osztalékbevételt szereztek 2014-ben a tengerentúlon. Akinek az itthon bevallott és leadózott jövedelme ettől eltérést mutat, azt most felkeresi a NAV - egyelőre szép szóval próbálkoznak.
Adó Ezek a változások garantáltan fejtörést okoznak a pénzintézeteknek
Privátbankár.hu | 2014. december 6. 13:22
Ilyen például a néhány hete hatályba lépett elszámolási törvény adózási vonatkozásai, és az amerikai adózók azonosításának részletszabályai. A Deloitte most összegyűjtött néhány jelentős, kifejezetten a szektort érintő jövő évi változást, és a legfontosabb nyitott kérdéseket.
Adó Nem bujkálhat tovább nálunk az amerikai adócsaló
Privátbankár.hu | 2014. április 16. 15:59
A Nemzetgazdasági Minisztérium benyújtotta az Országgyűlésnek azt a törvényjavaslatot, amely lehetővé teszi, hogy Magyarország és az Amerikai Egyesült Államok között meginduljon az automatikus adóügyi információcsere.
Adó Az amerikaiak már nehezen rejthetik el nálunk a pénzüket
Privátbankár.hu | 2013. október 25. 14:39
Adóügyi információcsere Magyarország és az Amerikai Egyesült Államok között.
Adó Hamarosan senki sem bújhat el az adóhatóság elől
Privátbankár.hu | 2013. szeptember 11. 17:30
A világnak elege van az offshore-lovagokból és a hiányzó adóbevételekből: a vezető gazdasági hatalmak nagy lépést tettek afelé, hogy a jövőben már ne lehessen trükközni a jövedelmek utaztatásával. Ahol szerezted a jövedelmed, ott fizesd be az adót - az adóhatóságok összefognak.
Adó Egy új korszak hajnala: megúszhatja egy magyar cég az adóbírságot?
Gáspár András | 2013. március 25. 06:20
A magyar adóhatóság szakemberei egyre felkészültebbek és egyre alaposabbak az adóellenőrzések során, ráadásul egyre gyakrabban működnek közre külföldi kollégáikkal is. Az adózás világban egyre nehezebb megúszni az adófizetést, erősödik az adórendszerek versenye; Magyarországot nehézkes országnak tartják, de a legnagyobb baj nem az adózási szabályokkal, hanem az állandó bizonytalansággal van.
Pénzügyi szektor A biztosítóknak is jelenteniük kell - amerikai vagyonokat keresnek
Privátbankár.hu | 2013. február 26. 16:30
Amerika fut a pénze után. Eltitkolt vagyonok nyomában az Egyesült Államok. A magyarországi pénzintézeteknek is jelenteniük kell, ha ügyfelük amerikai állampolgár.
Friss
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos