<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Foglalkoztatói nyugdíj
Személyes pénzügyek A Quaestor romjain születhet egy kis magyar nyugdíjcsoda?
Privátbankár.hu | 2015. október 5. 08:12
A Quaestornak nem sikerült áttörést elérnie az ígéretes foglalkoztatói nyugdíjszolgáltatással, a hírek szerint viszont most egy nagy hal harapott rá a szolgáltatásra.
Karrier Több, mint jutalom: nyugdíjat is kaphatunk a cégünktől
Privátbankár.hu | 2014. december 5. 09:51
Amíg mindenki a tökéletes nyugdíjas évekről fantáziál, addig itthon a helyzet kezd rémálomba fordulni. A nyugdíjunk sorsa egyre többször kerül a hírekbe és ember legyen a talpán, aki a fennmaradó lehetőségek között mostanában eligazodik. Az angolszász országokban a vállalati nyugdíjalapból érkezik a nyugdíj 70 százaléka, mi még mindig az államra várunk.
Személyes pénzügyek Új nyugdíjpénztár jöhet jövőre?
Privátbankár.hu | 2013. november 18. 07:44
A nemzetgazdasági minisztérium olyan törvénytervezetet bocsátott társadalmi vitára, amely jelentősen átalakítaná a nyugdíjpénztárakról szóló törvényeket.
Személyes pénzügyek Céges nyugdíjprogramok: olcsó juttatás adókedvezménnyel (videó)
Privátbankár.hu | 2012. május 7. 12:19
Már nem csak Nyugat-Európában, hanem itthon is van foglalkoztatói nyugdíjprogram, ami a munkáltató nyugdíj előtakarékossági vállalását jelenti. A programhoz adókedvezmény is jár, a hozamok kamatadómentesek. Nem árt azonban odafigyelni szerződésünkben mit köt ki a munkáltató.
Személyes pénzügyek Nyugdíj a vállalattól: a Generalin keresztül is elérhető a Quaestor programja
Privátbankár.hu | 2012. február 28. 13:00
Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Generali-Providencia Biztosító Zrt. és a Quaestor Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató Zrt. Az együttműködés célja, hogy a biztosító széles körben hozzáférhetővé tegye Magyarországon a vállalati nyugdíjcélú gondoskodás eszközét, a foglalkoztatói nyugdíjprogramokat.
Személyes pénzügyek Tudta, hogy van ilyen? Nyugdíjcélú megtakarítások adókedvezménnyel
Privátbankár.hu | 2011. december 1. 13:16
Kevésbé ismert tény, hogy a nyugdíjcélú megtakarítások közül a foglalkoztatói nyugdíjszolgáltatást is támogatja az adórendszer - a cafeterián keresztül. Itthon mégis csak egy szolgáltatónál lehet ilyet igénybe venni, holott Nyugat-Európában már rég bevett gyakorlat.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG