<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Gumi
Vásárló Megbüntethetnek, ha télen is nyári gumival autózunk?
Privátbankár.hu | 2018. október 30. 20:20
Az október végi időjárás még nem igazolja, hamarosan időszerűvé válik a nyári gumik lecserélése az autókon. Pontosan mikor ajánlott ezt megtenni? Megbüntethetnek, ha nyári gumival autózunk télen? Mikor nem fizet a biztosító, ha balesetet szenvedünk? Rossz hír, hogy a magyar autósok meglepően keveset tudnak ezekről a kérdésekről. Egy felmérés arra világított rá, hogy a magyarok 40 százaléka tévesen úgy gondolja, hogy itthon kötelező a téli gumi használata, 70 százalékuk pedig nincs tisztában a gumiabroncsokra vonatkozó szabályokkal.
Vásárló Jön a lehűlés: most kell igazán vigyáznunk az utakon!
Privátbankár.hu | 2018. szeptember 30. 08:45
Romló látási viszonyok, gyakoribb esőzések, lehulló falevelek, hidegebbre forduló, néhol egyenesen fagyközeli időjárás – az elmúlt napokban már a saját bőrünkön is érezhettük, hogy végérvényesen beköszöntött az ősz. A nyári hőség után érkező lehűlést sokan üdvözölhetik, azonban azt már jóval kevesebben tudják, hogy a közutakon épp ez az átmeneti évszak számít a legveszélyesebbnek.
KKV Nem fizetett a cég – a NAV vitte el a gumikat
Privátbankár.hu | 2018. május 30. 15:32
Csaknem 240 millió forint értékű árukészletet foglalt le a Nemzeti Adó és Vámhivatal egy olyan cégnél, amelynek jelentős adó- és köztartozása volt.
Vásárló Különleges utat építenek Budapesten: figyelj, ha erre autózol
Privátbankár.hu | 2017. május 20. 12:59
A Mol szabadalma alapján fejlesztett és gyártott gumibitumen technológiával készül a pesti alsórakpart XIII. kerületi szakaszának 1,5 km hosszú része.
Vásárló Lehet jó az olcsó is? Ezek lettek a legjobb nyári gumik 2017-ben
Privátbankár.hu | 2017. március 21. 14:44
A nagyobb, prémium márkák mellett az olcsóbb kategória képviselői között is akadt kiemelkedően jó eredmény a 2017-es nyárigumi-teszten: a top5-be be tudott kerülni egy olyan abroncs is, aminek darabját 15 ezer forint alatti áron is be lehet szerezni. A négyévszakos gumik között is akadt jó teljesítmény, a téli gumi és az agyonhasznált nyári viszont csúnyán leszerepelt.
Vásárló Minden ötödik magyar autós veszélybe sodorja a többieket - te melyik táborba tartozol?
Privátbankár.hu | 2017. február 26. 09:56
Ötből egy autós nem az évszaknak megfelelő gumit használja az autóján egy friss felmérés szerint - még nagyobb baj, hogy főleg az öregebb autók tulajdonosai spórolnak a biztonságon. A jogszabály 1,6 milliméteres profilmélységet ír elő, de ez már kevés a biztonsághoz, pláne télen. A márciusi havazástól félnek a magyar autósok, így sokan még a tavaszi melegben sem cserélik le a téli gumit. Az Automax évente 130 ezer abroncsot értékesít, most online kutatást készített a témában.
Vállalat Gumiabroncs-aprító üzem épül Szolnokon
Privátbankár.hu | 2017. január 20. 13:25
A tervek szerint már idén áprilistól működik a mintegy 620 millió forintos beruházással épült aprító.
Vásárló Nagy magyar téligumi-teszt: melyik a legjobb? Itt a végeredmény
Privátbankár.hu | 2014. november 15. 09:54
Harmadszor tesztelték le a Hungaroringen a téli és négyévszakos gumikat, a magyar viszonyokra optimalizált körülmények között dől el, melyik gumi hogyan teljesít. Egy dolog biztos: nyári gumival jeges úton közlekedni ön- és közveszélyes.
Vásárló Elbukott a téli gumi - akkor milyet vegyünk? Itt a friss toplista!
Privátbankár.hu | 2014. május 21. 10:54
Egy friss gumiteszt szerint 20 százalékkal hosszabb fékúttal számolhat, aki akár száraz, akár nedves aszfalton a nyári szezonban is téli gumival közlekedik.
Vásárló Egyre többen bízzák öreg gumikra az életüket
Privátbankár.hu | 2014. február 6. 10:20
Egy friss felmérés szerint tovább javult a téli gumit használó magyar autósok aránya, a többség ráadásul valamelyik prémium márkás abroncsot használ, ugyanakkor jellemzően öt évnél idősebb téli gumin fut a hazai személyautó-állomány.
Vásárló A magyarok és a gumi: mindegy milyen, csak olcsó legyen?
Privátbankár.hu | 2013. október 8. 07:22
Közel öt százalékkal zsugorodott a magyar személyautóabroncs-piac az idei első nyolc hónapban tavalyhoz képest, a téli kerékcserében reménykednek a gyártók.
Friss
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG