<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Igazságszolgáltatás
Makro / Külgazdaság Engedtek a lengyelek az EU-nak
Privátbankár.hu / MTI | 2021. augusztus 7. 16:10
A lengyelek által bevezetett igazságügyi reform keretében az Európai Bizottság által kifogásolt egyik fontos intézményt megszüntetik. Így Varsó reményei szerint nyugvópontra jut a vita.
Makro / Külgazdaság Az elnököket lecsukják, ugye?
Eidenpenz József | 2019. április 29. 15:48
Van egy ország valahol Dél-Amerikában, ahol a hat legutóbbi leköszönt elnökből ötöt csuktak be, vagy rendelték el előzetes letartóztatását. Van, aki börtönben van, más házi őrizetben, külföldre szökött vagy maga ellen fordította fegyverét. Az ok legtöbbször korrupció és pénzmosás.
Makro / Külgazdaság Forradalom az igazságszolgáltatásban: a gépek törnek pálcát felettünk?
Privátbankár.hu | 2018. október 27. 18:10
A mesterséges intelligencia már csaknem minden szektorba eljutott, most a bíróságokon fog segíteni ítéletet hozni. A szoftver örökre megváltoztathatja az igazságszolgáltatás világát, azonban az ember helyett döntő - és már konkrét ítéletet is hozó - gépek komoly kockázatot jelenthetnek, ha nem megfelelően használjuk őket a jövőben.
Makro / Külgazdaság Már nem kell sokáig figyelnie a románokat az EU-nak?
Privátbankár.hu | 2017. április 20. 15:54
Frank Timmermans szerint a közeljövőben lezárhatják az együttműködési és ellenőrzési mechanizmust.
Pénzügyi szektor Orbán beszélt a devizahitelekről - "szégyelltem magam"
Privátbankár.hu | 2013. július 5. 08:20
Orbán Viktor szerint a devizahitelek ügyében az igazságszolgáltatás pont a lényeggel nem foglalkozik. A miniszterelnök szégyellte magát, amikor Szász Károly levelét olvasta.
Makro / Külgazdaság Dübörgött a törvénygyár, korlátozható lesz a vízszolgáltatás
Privátbankár.hu | 2011. december 30. 17:44
A parlament az év utolsó munkanapján is számos jogszabályt fogadott el. A víziközmű-szolgáltatási törvény alapján a Magyar Energia Hivatal állapítja meg a vízárat, aki két hónapig nem fizet, annál szűkíthetik a csövet. Ismét tizennégy egyházat ismertek el, ugyanazokat, mint a nyáron. A banki különadó csökkenthető a forinthitelre váltás veszteségeivel.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG