Infineon
Részvény / Deviza / Áru Viharos hétkezdet utáni csend – mi várható kedden a tőkepiacokon?
Csabai Károly | 2019. május 7. 11:01
A hét első napjának második felében a kínaiak hatástalanították a bombát, amit Donald Trump dobott hétvégi Twitter-üzenetében a piacokra azzal, hogy kilátásba helyezte, péntektől megemeli az ázsiai ország termékeit sújtó amerikai vámokat, jelezve, közel sincs még vége a két ország közötti kereskedelmi háborúnak. Peking ugyanis bejelentette, ennek ellenére képviselteti magát a szerdára kitűzött kétoldalú megbeszélésen, amire a piacok bőszen elkezdték ledolgozni a hátrányukat, s a mai nap is viszonylagos nyugalomban telhet.
Részvény / Deviza / Áru Szárnyaló DAX: mivel lehetett a legtöbb pénzt keresni?
Fellegi Tamás | 2015. március 9. 16:30
A legfontosabb német részvényindex sokáig ostromolta a 10 ezer pontot, majd januárban áttörte és azóta sebesen emelkedett 15 százalékot. Ha az októberi 8350 pontos mélyponthoz viszonyítunk, akkor a nyereség 40 százalék. Ezek igen szép értékek, megnézzük, mely egyedi részvények viszik az indexet.
KKV Nyerő a magyar dialízis szék
Privátbankár.hu | 2014. március 7. 10:53
A világ több mint 40 országába viszik Magyarországról a dialízis széket. Egy 100 százalékban magyar tulajdonú vállalkozás gyártja. Most - másokkal együtt - díjazták.
Részvény / Deviza / Áru Az OTP Bank is beszáll a BÉTa piacra
Privátbankár.hu | 2012. május 3. 13:33
Mától az OTP-nél is lehet jegyezni öt külföldi részvényt azok közül, amelyek november óta forognak a Budapesti Értéktőzsde által működtetett BÉTa piacon. Ezzel az OTP második szereplővé válik az úgynevezett árjegyzésben. A megnövekedett forgalomra hivatkoznak és alacsony költségeket ígérnek.
Részvény / Deviza / Áru Újabb tíz külföldi részvény jön a magyar BÉTa piacra
Privátbankár.hu | 2012. január 25. 12:53
Újabb tíz külföldi részvénnyel lehet kereskedni holnaptól a Budapesti Értéktőzsde BÉTa piacán. A BÉT és az Erste november közepétől tette lehetővé a kereskedést négy ország tíz nagy részvényével a magyar parketten, így január 26-tól ez húsz részvényre bővül. Az akciót sikeresnek tartja a tőzsde vezetése, az újabb bevezetéstől a forgalom további erősödését remélik.
hírlevél
depositphotos