Ingatlanbiztosítás
Vásárló Milliárdokba kerül a magyaroknak a globális felmelegedés
Privátbankár.hu | 2017. szeptember 18. 10:51
A szeszélyes nyári viharok csaknem 6 milliárd forintba kerültek a biztosítóknak.
Biztosítás Van garázsbiztosítása? Álljon ki a garázsból, úgy a tuti
Privátbankár.hu | 2013. április 2. 14:07
Garázsban tartott járművek ezrei úszhatnak el a napokban az ár- és belvízzel, mert csak kevesen tudják: még a külön megvehető garázsbiztosítás is csak limitált fedezetet nyújt a bent tárolt kocsikra és motorokra. A garancia a teljes körű casco, akinek nincs ilyen, az jobban teszi, ha áradáskor a garázsánál védettebb helyre állítja a járművét – figyelmeztet egy biztosítási alkusz. Friss tapasztalat szerint a löszfalak közelsége is kiemelt kockázat lehet a jövőben a biztosítók szemében, mert elképzelhető, hogy a nagy esőben megcsúszott föld miatt idén különösen sok káresetet jelentenek.
Biztosítás Nyaralók biztosítása: így ne fizessen feleslegesen!
Privátbankár.hu | 2012. június 20. 09:08
Teljesen más feltételekkel szükséges megkötni a nyaralónkra a biztosítást, ha azt akarjuk, hogy valóban az életszerű károk ellen legyen fedezve, és feleslegesen se fizessünk többet, mint szükséges – figyelmeztet a PBA.hu Biztosítási Alkusz Kft. szakértője.
Biztosítás Szétfagyott vezetékek, elázott nyaralók: van megoldás?
Privátbankár.hu | 2012. április 2. 11:15
Hiányos, elavult a nyaralókra kötött biztosítások többsége, s ezekkel ilyenkor tavasszal szembesülnek tömegével a tulajdonosok. Ekkor derül ki ugyanis, hogy a régi, rossz szerződés miatt például a téli elfagyásokat sem fedezi a kártérítés. De az sem jó, ha túl friss a biztosítás, mert az aláírástól számított 30 napon belül bekövetkezett esetleges elemi kárra nem fizet a szolgáltató. Elkezdődött a tavaszi szélsőséges időjárás közeledtével szokásos kapkodás a biztosítás terén – állítja a szakértő.
Biztosítás Szeptemberre újra a régi pompájában tündökölhet Krasznahorka vára
Privátbankár.hu | 2012. március 22. 10:30
A krasznahorkai várra kötött biztosítások bőven fedezik a károkat, az előzetes becslések szerint az anyagi kár 8 milliós eurós - ennél az ingatlant többre biztosították, mint ahogy az ingóságokat is. A szlovák kulturális tárca gyorsan cselekedne, őszre újra ki akarják nyitni a várat.
Biztosítás Leégett a krasznahorkai vár - ki fizet mindezért?
Privátbankár.hu | 2012. március 14. 12:40
Felbecsülhetetlen eszmei kárt okozott a krasznahorkai vár tetőszerkezetének leégése, a műkincsek egy része ugyanis megsemmisült. Az anyagi kár is jelentős - de a vár biztosítva volt. A tetőszerkezet helyreállítása így nem a szlovák államkincstárt fogja terhelni - de adományokat is várnak.
Friss
hírlevél