<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
KEHI
Pénzügyi szektor Tarsolyt 2011-ben még megvédte a rendszer az MFB feljelentés ellen?
Nagy László Nándor | 2015. április 8. 19:10
Az MFB vezetése már 2011-12-ben feljelentést tett a nyomozó hatóságoknál a korábbi vezetés alatt folyosított kétes hitelek kapcsán, amelyek élén ott volt az ETO Parknak adott hitel is. Akkor ugyanakkor ezt még nem volt olyan fontos üldözni, mint most.
Makro / Külgazdaság Eltűnt 100 millió forint: nyomoznak az egyik egyetemen
Privátbankár.hu | 2015. március 29. 14:19
Hűtlen kezelések, sikkasztások és csalás gyanújával nyomoz a rendőrség a Corvinuson.
Makro / Külgazdaság Norvég alapok: csak találtak egy gyanús szervezetet
Privátbankár.hu | 2014. szeptember 3. 16:44
A norvég pénzek miatt vizsgálódott a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi), egy szervezetet feljelentettek és piacfelügyeleti eljárást indítottak jogosulatlan pénzügyi tevékenység bűncselekményének gyanúja.
Személyes pénzügyek Nem áll túl jó a Kehi a magánnyugdíjpénztárakkal szembeni vizsgálataival
Privátbankár.hu | 2014. július 29. 07:00
Az ügyészség elutasította a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) panaszát, így az Aegon Magánnyugdíjpénztárának gazdálkodásával kapcsolatos vizsgálatok lezárultak. Nem ez az első eset, ahol a nyomozóhatóságnak nem elegendőek a Kehi érvei...
Ingatlan Offshore hátterű cég károsíthatta meg az államot
Privátbankár.hu | 2013. április 22. 08:46
Egy cég offshore vállalkozásokon keresztül hajtott fel ingatlanárakat - ők jól jártak, az ingatlanalap, a magánkasszák és az állam nem.
Személyes pénzügyek Ügyködik a kormányhivatal, csak senkinek nem szólt róla
Privátbankár.hu | 2013. január 25. 16:18
A KEHI vádaskodott egyet, most a PSZÁF-hoz fordult, a kormányhivatal az egykor második legnagyobb nyugdíjpénztárat kóstolgatja. Az Aegonnak elfelejtettek szólni, a kasszánál számokat sem láttak eddig - ha nem olvasnának újságot, azt se tudnák keresetet adtak be ellenük.
Biztosítás Állami támogatást kérhetnek a kórházak
Privátbankár.hu | 2012. szeptember 20. 08:58
Támogatást kérhetnek az államosítással és a struktúraátalakítással összefüggő költségeikre a kórházak - olvasható a kormány honlapján.
Személyes pénzügyek Ha nem írjuk meg, az AXA magánpénztára nem is tudja meg, hogy feljelentették?
Privátbankár.hu | 2012. május 21. 16:18
Ha nem írjuk meg, az AXA Magánnyugdíjpénztára meg sem tudta volna, hogy a KEHI vizsgálatai alapján feljelentés született a kassza ellen.
Személyes pénzügyek Lezárult a vizsgálat: 3 magánnyugdíjpénztár esetében 9 feljelentés
Privátbankár.hu | 2012. május 8. 07:58
A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) a magánnyugdíjpénztárak ellenőrzése kapcsán a működési költségek kezelése miatt 3 pénztár esetében 9 feljelentést tett ismeretlen tettes ellen. A kilenc feljelentésből 8 hűtlen kezelés, míg egy feljelentés sikkasztás gyanúja miatt született.
Személyes pénzügyek Egy kormányhivatal még belerúg a magánnyugdíjpénztárakba
Privátbankár.hu | 2012. március 29. 08:20
A napokban megszületnek az első büntetőfeljelentések a kötelező magánnyugdíjpénztárak gazdálkodásának ügyében – tudta meg a Magyar Nemzet.
Személyes pénzügyek Mit talált Selmeczi Gabriella? (videó)
Privátbankár.hu | 2012. január 5. 17:57
A kormányzat az ellenőrzési hivatalának vizsgálatai után hűtlen kezelés miatt jelent fel több magánnyugdíjpénztárat, akik az év végén elfogadott törvénymódosítások egyik passzusába kapaszkodva próbálnának túlélni. Selmeczi Gabriella jött, beszélt, talált, tovább vizsgálódik.
Személyes pénzügyek Többen visszaléphetnek a magánnyugdíjpénztárukba?
Zsiborás Gergő | 2012. január 5. 16:54
A Stabilitás Pénztárszövetség vizsgálja annak módját, hogy a jogfenntartó nyilatkozattal rendelkező tagok visszaléphetnek-e a pénztárakhoz, ha újra megnyitják az állami rendszert. A pénztárak önkéntes tagdíjjal próbálnak életben maradni, de minél többen döntenek most az állami rendszer mellett, ennek mértéke annál nagyobb lehet.
Személyes pénzügyek Az AXA magánpénztára a kormány célkeresztjében
Zsiborás Gergő | 2012. január 5. 14:40
A nyár óta folyamatosan vizsgálta a magánnyugdíjpénztárak működését a kormányzat ellenőrzési hivatala, mely most több esetben hűtlen kezelés miatt feljelentést tesz. Selmeczi Gabriella kérdésünkre elárulta, nincs megállás, folytatják a vizsgálatot, mert "a kasszák furfangosan tüntették el a tagok pénzét" a befektetéseikben.
Személyes pénzügyek Eljárást indíthat a magánnyugdíjpénztárak ellen az állam
Zsiborás Gergő | 2012. január 5. 09:37
Miután a maradék pénztártagok befizetéseit is elvonta az állam, újabb pofont kaphatnak a magánnyugdíjpénztárak: a közel egy évig zajló KEHI-vizsgálatok után az állam több kasszát beperelne a prémiumok és a bónuszok miatt. Ha perek el is indulnak, nagy kérdés, március után lesz-e még ki ellen eljárni.
Friss
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló