<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Kisadozó vállalkozások
Pénzügyi szektor Be is nyújtották a katát durván szigorító javaslatot a parlamentnek
Privátbankár.hu | 2020. június 25. 19:46
Csütörtökön a délutáni órákban benyújtotta a törvényalkotási bizottság a módosító javaslatát a jövő évi költségvetést megalapozó törvényhez. Benne a nagy felháborodást kiváltó kata-szigorítással.
KKV Ne ijedj meg, ha ma üzen az adóhatóság: félmilliót spórolhatsz
Privátbankár.hu | 2017. december 7. 09:17
Ma több mint 70 ezer vállalkozás kap személyes tájékoztatást - azok a cégek kapnak levelet az ügyfélkapun a NAV-tól, amelyek a kisvállalati adó (kiva) választásával a becsült számítások alapján legalább 10 százaléknyi közterhet spórolnának jövőre.
Személyes pénzügyek Nem akarod bukni a katát? Még nem késő törleszteni!
Privátbankár.hu | 2016. december 16. 10:05
A kisadózó vállalkozásoknak még év végéig van lehetőségük törleszteni, különben jövőre már nem maradhatnak katások.
Adó Kozmetikázza a kormány az új adót
Privátbankár.hu | 2013. február 27. 11:46
A kisvállalati adó év közben is választható lesz, és bővül a kedvezményezett foglalkoztatottak köre - mondta Balog Ádám, a Nemzetgazdasági Minisztérium adóügyekért felelős helyettes államtitkára szerdán Budapesten a kormány döntésére hivatkozva.
Adó Kisadózok, figyelem: itt az idő elgondolkozni!
Privátbankár.hu | 2012. december 3. 11:55
A kisadózók tételes adóját (kata) és a kisvállalati adót (kiva) választó vállalkozások száma 2014-ben elérheti az 500 ezret - mondta Balog Ádám, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) adóügyekért felelős helyettes államtitkára.
Adó Lőttek az evának, az új adók fehéríthetik a gazdaságot
Privátbankár.hu | 2012. október 3. 07:57
A kisadózás az eva valódi alternatívája, sőt érdemben fehérítheti is a gazdaságot, az egymilliós limitet átlépők viszont automatikus adóellenőrzésre számíthatnak - derül ki az Adó Online legfrissebb összeállításából.
Makro / Külgazdaság Hétfőn megszavazhatják Matolcsy 300 milliárdos csomagját - nézzük a részleteket!
Zsiborás Gergő | 2012. szeptember 21. 10:50
Módosítóindítványokkal tovább szélesítették a kormány Munkahelyvédelmi Akciótervét, az azonban továbbra is kérdéses, hogy lesz-e forrás a szociális adócsökkentést tartalmazó csomagra. A kormány a kiszolgáltatottabb csoportokat támogatná, a csomag a versenyszférának szól. Beleköthet-e ebbe az IMF?
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG