Kórházi kezelés
Makro / Külgazdaság Négyen kapnak vérplazmakezelést koronavírusra Magyarországon
Eidenpenz József | 2020. május 30. 08:44
Jelenleg négy súlyos betegen alkalmazzák a vérplazmás kezelést a koronavírus ellen kísérleti terápiaként. Mindenki, aki kapja a kezelést, már jó állapotban van. A remdesivirről a nemzetközi sajtóban ellentmondásos hírek érkeztek.
Vásárló Elképesztő várólisták – másfél év egy protézisért
Privátbankár.hu | 2015. február 2. 18:31
Egy MR vizsgálatra akár hat hónapot is várni kell, ráadásul a diagnosztika csak az első lépés; sok esetben ugyanilyen vagy még hosszabb várólistákkal kell számolnunk, ha egy gyógyító beavatkozásra kerül a sor. Jelenleg több mint 80 ezer beteg neve található az OEP által kezelt központi várólistán.
Biztosítás Sosem kellett ennyit várni egy műtétre, van más út?
Privátbankár.hu | 2013. szeptember 11. 18:00
Rekordhosszúságúak a magyar műtéti várólisták, egy uniós rendelkezés alapján azonban októbertől bármelyik európai országban kezeltethetnék magukat a betegek, ha lenne, aki finanszírozná.
Személyes pénzügyek Felelőtlen szülők? Sportágat választanak, biztosítást nem
Privátbankár.hu | 2013. szeptember 5. 19:50
Naponta 60 gyerek sérül meg sportolás közben. Legtöbbjüknek csak tanulóbiztosítása van, pedig napi néhány száz forintért ennél jobb konstrukciók is vannak a piacon. Megmutatjuk, melyek ezek.
Vásárló Lesújtó vélemény a magyar egészségügyről, még Argentínában is jobb?
Privátbankár.hu | 2013. június 12. 17:13
A magyarok szerint alapvetően romlott az egészségügyi ellátás. A szakorvosokra sokkal többen panaszkodtak, mint korábban. Van azonban, ahol javulást láttak az emberek.
Biztosítás Köhög a gyerek? Kezdjen számolni - ennyibe kerülhet a gyógyulás
Privátbankár.hu | 2013. június 3. 13:35
Tudja, hogy melyik a leggyakoribb gyerekbetegség? Összeszámolta már, hogy ilyenkor mennyit költ gyümölcsre és egyéb vitaminokra? Egy felmérés szerint már egy egyszerű megfázás is súlyos ezrekkel terhelheti a családi kasszát, nem is beszélve egy komolyabb megbetegedésről.
hírlevél