<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Korrekció
Részvény / Deviza / Áru Némi megnyugvás jött a tegnapi vérfürdő után
Privátbankár.hu | 2020. március 13. 12:04
Csütörtökön évtizedek óta nem látott esések voltak a világ tőzsdéin. A koronavírussal kapcsolatos hírekben ugyan nem állt be fordulat, a befektetők, úgy tűnik, mégis kicsit megnyugodtak, és a piacok korrigálták a nagy esést.
Részvény / Deviza / Áru A gazdasági válság óta nem indult negyedév ilyen rosszul
Privátbankár.hu | 2019. október 3. 16:10
A tőzsdéken kifejezetten aggasztóan indult a harmadik negyedév, ilyen rossz kezdésre a 2008-as válság idején volt utoljára példa. A Dow két nap alatt 800 pontot esett, miközben a vezető európai és ázsiai piacok is komoly zuhanáson vannak túl. Az elemzők egyelőre megosztottak, hogy újabb pillanatnyi pánikról, vagy esetleg trendfordulóról van szó.
Részvény / Deviza / Áru Nagy medve lesz a kis medvéből? Meddig esik még a piac?
Eidenpenz József | 2018. december 7. 15:31
Az amerikai piacok mintegy két hónapja, az európai piacok inkább négy hónapja szenvednek, hullámvasutaznak. Az idei emelkedést a részvénypiacok többsége lenullázta. Miért alakulhatott ez ki, és meddig tarthat? Pontosan senki sem tudja, de érvek és vélemények vannak. Megszólalt egy Nobel-díjas is.
Részvény / Deviza / Áru Felvértezte magát Budapest – meg se kottyan nekünk egy korrekció?
Privátbankár.hu | 2018. március 1. 11:57
Bár február első felében intenzív korrekció zajlott a nemzetközi tőzsdén, a magyar papírok ütésállónak bizonyultak.
Részvény / Deviza / Áru Amit eddig láttunk, még csak a kezdet – tényleg nehéz évünk lesz?
Fellegi Tamás | 2018. február 22. 06:07
Többen gondolják úgy, hogy a két hete lezajlott, rég nem látott részvénypiaci árfolyamzuhanás, amely egyúttal a kriptodevizáknál is lezajlott, nem csak elszigetelt jelenség volt, hanem egy komolyabb trend előszele. Nézzük, miért gondolják ezt, és mikor vélhetjük úgy, hogy bejönnek jóslataik?
Részvény / Deviza / Áru Lemészárolják a kriptodevizákat, zuhannak a tőzsdék - mi van itt?
Gáspár András | 2018. február 2. 10:39
A bitcoin egy hónappal ezelőtti értékének felét elveszítette, ma is tovább zuhan - most üt vissza igazán, hogy semmilyen szabályozás vagy hatósági felügyelet nincs a kriptodevizák környékén. Közben a tőzsdeindexek is meredeken esnek tovább, a frankfurti DAX már 1 százalékos mínuszban van - Budapest viszont egyelőre jól teljesít. Délután jöhet még egy csavar a sztoriban.
Személyes pénzügyek Nem erre számítottak: kellemetlen meglepetés érte a magyar nyugdíjasokat
Privátbankár.hu | 2017. november 11. 11:52
Sokak szerint kisebb lett a nyugdíjkorrekció.
Részvény / Deviza / Áru Újra összeomlást vizionálnak, kell-e félnünk?
Fellegi Tamás | 2016. október 13. 17:05
A HSBC technikai elemzője a hétfői amerikai részvénypiaci esés után igen pesszimista lett, méretes zuhanás közeledtét látja. A hét és fél éve töretlen emelkedő piacon azonban ez már a sokadik hasonló eset. Kérdés, hogy nagyobb-e most az esélye, mint eddig, és főleg, hogy miből fogjuk észrevenni, hogy nem csak az eddigi korrekciókról van szó?
Részvény / Deviza / Áru Vár még ránk nagy pénz, vagy már csak lefelé van út?
Fellegi Tamás | 2015. szeptember 30. 06:09
Hat év emelkedés után a tőzsdék az elmúlt hónapokban visszaestek, az emelkedő trendek megtörtek, némelyik részvény, ami tavaly még üstökös volt, most az akkori ár töredékén forog. Ilyenkor a legfontosabb kérdés, hogy mi lehet ez: tart-e még a trend, csak már kissé akadozik, vagy már lefordultunk?
Részvény / Deviza / Áru Készüljünk a legrosszabbra: nyakunkon egy újabb összeomlás?
Fellegi Tamás | 2015. május 18. 15:26
Néhány elemző meglehetősen borúlátó lett az utóbbi időben, szinte világvégét vizionálnak. Tőzsdei értelemben 2008 valóban világvége volt, a piacok olyan sebességgel este töredékükre, amire még 1929-ben sem volt példa. A szakemberek 50 százalékos, vagy akár ennél is nagyobb zuhanást jósolnak. Vajon igazuk van-e, és tényleg nyakunkon a krach?
Részvény / Deviza / Áru Az év első másfél hónapja: tombol a bika
Fellegi Tamás | 2015. február 16. 16:05
Az év eddigi része meglehetősen érdekes tőzsdei mozgásokat hozott. Az első pár nap úgy tűnt, mintha klasszikus eső évet vetítene előre, de most másfél hónap után mégis az abszolút csúcsokon vagyunk. Vajon melyik a jó jelzés az év egészére?
Személyes pénzügyek Örülhetnek a nyugdíjasok a szomszédban
Privátbankár.hu | 2014. augusztus 15. 13:50
Ausztriában 1,7 százalékos nyugdíjemelkedéssel számolnak 2015-től, miután két év szünet után a kormány ismét teljes mértékben ellensúlyozza a várható inflációt.
Részvény / Deviza / Áru Ma ünnepel Amerika és Anglia, de holnap már megremeghetnek a tőzsdék
Privátbankár.hu | 2013. május 27. 07:36
A múlt héten a várakozásoknak megfelelően gyengültek a tőzsdemutatók a New York-i értéktőzsdén, a heti kilátások azonban nem túl rózsásak.
Részvény / Deviza / Áru Mamma mia! Itthon is kivárhatnak a befektetők
Privátbankár.hu | 2013. február 25. 08:56
Emelkedésre számítanak a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) hétfőn az MTI által megkérdezett elemzők.
Részvény / Deviza / Áru Ma korrigálnia kell a pesti tőzsdének
Privátbankár.hu | 2012. december 11. 08:59
A részvényárfolyamok kisebb emelkedésére számítanak az elemzők a Budapesti Értéktőzsde keddi kereskedésében.
Deviza / Áru Londoni elemzők szerint felülteljesítenek a kelet-európai valuták, főleg a forint
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 3. 16:47
A szakemberek szerint a térség valutái túl erősek lettek az elmúlt negyedévben, a forint az év eleje óta több mint hat százalékkal erősödött a dollárral szemben.
Deviza / Áru Korai lenne még temetni az aranyat
Privátbankár.hu | 2012. június 29. 08:36
Az erős dollár, a spekulatív pénzügyi befektetők eladásai és a fizikai kereslet visszafogottabb alakulása érzékelhető nyomás alá helyezte az arany árfolyamát az elmúlt hónapokban. Ugyanakkor biztonságos menedékre továbbra is szüksége lesz a világnak, és az év második felében amúgy is hagyományosan erősödik az arany iránti kereslet Ázsiában.
Deviza / Áru Masszív esés a piacokon, tovább szakadt a forint
Borbély Péter | 2012. március 6. 16:10
Míg tegnap csak bemelegítettek, ma már keményen esni kezdtek a piacok szinte minden szegmensben. A tőzsdéken nagyon erős az eladói hullám. A hétvégi kínai bejelentés még mindig érezteti a hatását, de erősödik a félelem a csütörtöki görög kötvénycsere-programmal kapcsolatban is. Azt sem szabad elfelejteni, hogy az elmúlt hetekben nagy rali volt.
Részvény / Deviza / Áru Erős korrekció jöhet a jövő héten a pesti tőzsdén
Privátbankár.hu | 2012. március 4. 10:38
 
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG