Külföldi diákok
Makro / Külgazdaság Özönlenek a külföldi egyetemisták, milliárdokat költ rájuk a kormány 
Privátbankár.hu | 2019. május 24. 13:40
Tavaly több mint 10 milliárd forintot költött a kormány azokra a külföldi egyetemistákra, akik a bilaterális államközi megállapodásokon alapuló ösztöndíjjal érkeztek Magyarországra.
Karrier Ezért (nem) mennek a fiatalok külföldre 
Privátbankár.hu | 2014. január 10. 19:48
Elkészült az első uniós mobilitási eredménytábla, amelynek az a célja, hogy felmérje, mely tagállamokban milyen tényezők nehezítik és melyek könnyítik meg a hallgatók külföldi képzését. Kik járnak az élen és ki vannak lemaradva?
Karrier Újabb 5190 magyar kért tb-számot Nagy-Britanniában 
Eidenpenz József | 2012. május 31. 10:31
Újabb 5190 honfitársunk igényelt társadalombiztosítási számot a tavalyi negyedik negyedévben Nagy-Britanniában, ami az eddig második legmagasabb három havi adat tíz év alatt. Tavaly 26 százalékkal nőtt és minden eddigi rekordot megdöntött a magyarok száma. Orbán Viktor szerint már csak 5-10 év, és jó hely lesz Magyarország.
Biztosítás Ki fizeti az itt tanuló külföldiek egészségügyi ellátását? 
Privátbankár.hu | 2012. május 15. 10:58
A hazai felsőoktatásban egyre több külföldi diák találja meg a számításait, az ide érkező fiatalok száma évről évre nő. A magas minőségű felsőoktatás és képzési lehetőségek mellett egy nem várt betegség esetén azonban az egészségügy rendszerében adódó nehézségekkel is szembesülhetnek – hívja fel a figyelmet az Union Biztosító.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG