MAG Zrt.
Makro / Külgazdaság Berágott ránk az EU: elzárták a pénzcsapokat?
Privátbankár.hu | 2014. április 28. 13:01
A 444.hu információi szerint az Európai Bizottság másfél hete befagyasztotta a Magyarországnak járó uniós támogatások kifizetését. A MAG Zrt. megszüntetése lehetett az utolsó csepp?
KKV Három társaság szűnt meg a napokban - sok új feladatot kap a minisztérium
Privátbankár.hu | 2014. április 17. 08:40
A MAG Zrt. mellett több gazdasági társaság szűnt meg, ezektől a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium vett át feladatokat.
KKV Tényleg vége a MAG Zrt-nek
Privátbankár.hu | 2014. április 15. 09:02
Ahogy azt tegnap a Privátbankár.hu megírta, tényleg megszűnik a legnagyobb, uniós pályázatoknál közreműködő szervezet. A feladatokat nagyrészt a Nemzetgazdasági Minisztérium kapja.
Makro / Külgazdaság Új világ jön az uniós pályázatoknál: megszűnik a MAG Zrt.
Nagy László Nándor | 2014. április 14. 13:36
A mai nap volt az utolsó a MAG Zrt. életében. Híreink szerint az NFÜ-höz hasonlóan a jövőben a szaktárcák veszik át a legnagyobb közreműködő szervezet feladatait. A MAG Zrt. korábban talán az egyetlen intézmény volt, amelyet nem illetett komoly kritika az uniós pénzek elosztásával kapcsolatban
KKV Lázárék már javában keresik az offshore-cégeket
Privátbankár.hu | 2013. szeptember 13. 16:16
A 45 ezer érintett több mint fele már átvette az új átláthatósági nyilatkozatot.
KKV A tanácsadás nem luxus, a pályázatkezelés olyan, mint a foci
Zsiborás Gergő | 2012. november 20. 12:02
A vállalati tanácsadásra pályázó cégek épp a pályázatmenedzsmentben kaphatnak nagy segítséget, egy uniós programnak köszönhetően a tanácsadó alkalmazása nem feltétlenül a nagy cégek kiváltsága. Az OTP vezette konzorcium új feltételekkel hirdeti meg a Vállalati Tanácsadás Program második felvonását: a kicsiknek nem csak pénz, tudás is kell.
KKV Hamarosan meglódul a startup cégek száma
Privátbankár.hu | 2012. szeptember 7. 12:26
Tudja Ön, hogy mi kell az ötleten túl, hogy a pénzügyi befektető pénztárcája megnyíljon? Erre keresték a választ a Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület (HVCA) és a Magyar Innovációs Szövetség rendezvényén.
KKV PwC: Magyarország még mindig vonzó befektetési célpont
Privátbankár.hu | 2012. március 29. 12:46
A Pricewaterhouse Coopers szerint Magyarország még mindig vonzó befektetési célpont, fontosak a befektetőknek nyújtott támogatások és kedvezmények, ez ugyanis belátható időn belül megtérül mind az állam, mind pedig az adófizetők számára. A cég szerint a nemzetközi befektetők hosszú távra terveznek, a pozitív országimázs mellett a kedvezmények és támogatási rendszerek stabilitása játszik kulcsszerepet döntéseikben.
hírlevél
depositphotos