<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Marc Faber
Deviza / Áru Marc Faber: Óhatatlanul drágulni fog a magyar tőzsde
Privátbankár.hu | 2015. április 8. 12:24
A világhírű befektető derűlátó térségünk tőkepiacairól az Alapblogon, szerinte tőzsdéink drágulni fognak. Ázsia vezető tőkései maguk mögött hagyják az amerikai piacokat, figyelmük egyre inkább az olcsó euró és az olcsónak tartott európai részvények irányába fordul. Az Amerikából Európába irányuló gyorsuló tőkeáramlás késleltetett hatással fel fogja hajtani az euró árfolyamát a dollárral szemben.
Makro / Külgazdaság A pénzbőség okozhatja a világgazdaság vesztét?
Privátbankár.hu | 2015. április 7. 12:43
Marc Faber magánbefektető szerint a központi bankok irányítóinak felelőtlensége okozhat globális likviditáslufit.
Makro / Külgazdaság Egyben maradt a világ: jóslatok, amelyek szerencsére nem jöttek be
Privátbankár.hu | 2014. augusztus 18. 15:23
Sorban sültek fel baljós előrejelzéseikkel a világ legnépszerűbb, a médiában gyakran szerepeltetett gazdasági szakemberei - írja a német WirtschaftsWoche Online hírportál. Kárörvendeni azért nem illik: inkább annak érdemes örülni, hogy a felvázolt lehetséges forgatókönyvek nem váltak valósággá.
Makro / Külgazdaság Ázsiában bizonyos mértékig nagyobb a szabadság, mint Nyugaton
Privátbankár.hu | 2012. október 11. 12:50
Marc Faber közgazdász-befektető néhány éve látott fantáziát a magyar, általában a közép- és dél-európai részvényekben, bár arra figyelmeztet, hogy már késeinek tartja a beszállást a tőzsdékbe.
Deviza / Áru Aranyat és termőföldet érdemes venni a végső válság előtt
Privátbankár.hu | 2012. március 9. 10:37
Marc Faber befektetési guru szerint az EKB tőkeinjekciója hosszú távon inflációt fog okozni, kritizálta Ben Bernanket, amiért újra a pénznyomda eszközéhez nyúl, az infláció elleni védekezésként pedig az aranyat javasolta. Dr. Doom prognózisa szerint a Közel-Kelet hamarosan lángokban áll, jön a harmadik világháború, és ezért a végső válságra való felkészülésben aranyat és termőföldet érdemes venni.
Makro / Külgazdaság Van kiút Magyarország számára: kövessük a letteket!
Privátbankár.hu | 2011. október 13. 12:40
Marc Faber korábban a lett példa követését javasolta Magyarország számára; ha így teszünk, szembe kell nénzünk a forint belső leértékelődésével, az állami kiadások csökkentésével, a nagy mértékű adóemelésekkel és a képzett munkaerő elvándorlásával. Cserébe visszakaphatjuk a versenyképességünket, csökkenhet az adósságunk - a végén pedig visszajönnek azok is, akik elhagyták az országot.
Makro / Külgazdaság Magyarországnak most fog csak igazán fájni
Privátbankár.hu | 2011. október 10. 12:00
A forint további hanyatlását, világméretű, hosszú távú gazdasági pangást jósol Dr. Doom, aki Lettország példájának követését ajánlja Magyarországnak. Nevetséges a bankokat bűnbaknak kinevezni, de megérdemlik a különadót, mondja Marc Faber, aki szerint hazánknak még több áldozatot kell hoznia.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG