Megelőzés
Személyes pénzügyek Főleg az időseket célozzák meg az elharapódzó koronavírus-csalások
Eidenpenz József | 2020. március 31. 18:04
A koronavírussal kapcsolatos csalások nagyon hamar megjelentek az interneten, amint erre fogyasztóvédő szervezetek felhívják a figyelmet. Előbb, mint maga a járvány. A vírus kapcsán a csalók különösen nagy buzgalommal célozzák meg a 60 éven felülieket. Nagy anyagi károkat tudnak okozni befektetési csalásokkal is.
Makro / Külgazdaság 15+1 friss hír a vírusfrontról
Privátbankár.hu | 2020. március 22. 13:33
Három hónapos teljes elszigetelést javasolnak bizonyos betegságekben szenvedők, műtéten átesettek és más rizikócsoportok számára Nagy-Britanniában, erről ki is adtak egy útmutatót. Angela Merkel válságtanácskozást tart tartományi vezetőkkel az esetleges további intézkedésekről. Spanyolországban robbanásszerűen terjed a vírus, Olaszország nyomában haladnak, hetven vezető tudós azonnali és teljes kijárási tilalmat követel.
Vásárló A nap képe, az áruhiány és egy kezdő paranoiás tapasztalatai
Privátbankár.hu | 2020. március 8. 07:01
A tömeg kerülése és a kézmosás tűnik a legfontosabb védekezési módszernek a koronavírus ellen, de üresek a fertőtlenítő kézmosók polcai.
Személyes pénzügyek Veszélyesen terjed ez az alig ismert rákfajta
Privátbankár.hu | 2018. május 12. 12:34
Balázsy Károly szülész-nőgyógyász szerint folyamatosan emelkedik Magyarországon a HPV okozta rákos megbetegedések és elhalálozások száma.
Vásárló Tényleg 6 évvel tovább él, aki bajuszt növeszt?
Gáspár András | 2017. november 3. 18:01
Sajnos egyelőre nincs ilyen tudományos áttörés, de a mostanra hagyományossá vált kezdeményezés tényleg segíthet abban, hogy a felhívja a figyelmet egy olyan egészségügyi krízisre, ami a férfiakat érinti és messze nem beszélünk róla eleget. Itt az ideje, hogy a férfiak kackiás bajuszt növesszenek - de azért a nőknek sem kell tétlenül üldögélniük. Hajrá Movember!
Vásárló Tényleg kevesebbet dohányoznak a fiatalok?
Privátbankár.hu | 2017. június 13. 08:53
Sorba vette a kormány, hogy milyen lépéseket tettek a dohányzás visszaszorításáért.
Makro / Külgazdaság Vajon tudják a magyarok, mennyire betegek és valójában mi van a kórházakban?
Privátbankár.hu | 2016. október 23. 09:15
Érdekes eredményeket hozott egy friss felmérés a magyar egészségügy megítéléséről a magyarok körében. Hiába látjuk, hogy felújítgatják az egészségügyi intézményeket, mégis a magyar kórházi ellátás megítélése a legrosszabb a páciensek körében, és a helyzet még romlik is. Nem véletlen, hogy a valóságnál sokkal elmaradottabbnak érezzük a gyógykezelés feltételeit. Az egészségi állapotunk se olyan jó, mint hisszük.
Személyes pénzügyek Videók: ezzel nyúlják le bankkártya-adataidat a táskád érintése nélkül
Privátbankár.hu | 2016. szeptember 24. 12:35
Az érintéssel működő kártyák adatait ki lehet olvasni úgy, hogy hozzánk sem érnek, csupán pár másodpercre megállnak mellettünk egy mobil eszközzel. Az így szerzett adatokat fel lehet használni vásárlásra. Ám a védekezés is nagyon egyszerű.
Vásárló De mit csinálnak a katasztrófavédők, ha nincs katasztrófa?
Privátbankár.hu | 2015. január 3. 13:40
A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (BM OKF) 2010-ben elindított szervezetépítése nyomán mostanára jelentősen sikerült előrelépni a katasztrófák megelőzésében, elhárításában és a helyreállítás hatékonyságának javításában egyaránt – mondta az MTI-nek Bakondi György, az OKF főigazgatója.
Vásárló Rossz taktika: inkább gyógyszerre költünk, mint megelőzésre
Privátbankár.hu | 2012. június 15. 06:01
Egy friss felmérés szerint megelőzési jellegű szolgáltatásra az egészségpénztári költésnek csak kevesebb mint negyedét fordítjuk, a sláger továbbra is a gyógyszer, melyre pénztártagok által költött teljes összeg 46,9 százalékát fordítják. Ez pedig rossz ómen az egészségbiztosítások piacán is.
Biztosítás Megkezdődött a viharszezon: fizetnek a biztosítók, mint a katonatiszt
Privátbankár.hu | 2012. június 5. 16:39
Az idei szélsőséges időjárási körülmények nem okoztak olyan mértékű károkat, mint a rendkívüli, jeges esővel, árvízzel járó 2010-es viharkárok, azonban még így is volt olyan biztosító, ahova kétszer annyi kárbejelentés érkezett, mint például tavaly.
hírlevél
depositphotos