Mobilkommunikáció
Vállalat Tálcán kínálják neki a lehetőséget, de újra elvérezhet a Nokia
Privátbankár.hu | 2020. augusztus 26. 15:05
Az 1990-es évek második felében a Nokia a világ számos részén szinte egyet jelentett a mobilkommunikációval. Az Apple és az olcsó kelet-ázsiai konkurensek piacra lépésére viszont nem volt válasza a finn vállalatnak, amely majdnem eltűnt a süllyesztőben. Egy szűk szegmensbe húzódtak vissza, amely most komoly kitörési lehetőséget kínál.
Vállalat Mindjárt bejelenthetik, hogy az állam beszállt a Telenorba
Privátbankár.hu | 2019. szeptember 20. 09:53
Napok, legfeljebb hetek kérdése ez a HWSW értesülései szerint.
Vásárló Tényleg agyrákot okoznak a legújabb mobiltelefonok?
Gáspár András | 2019. május 17. 15:45
Új világ köszönthet be hamarosan, ahogy az 5G hálózatok beindulásával villámgyors vezeték nélküli hálózaton kapcsolódik majd össze minden mindennel és mindenkivel - gyakorlatilag nincs olyan területe az életnek, ahol ne hozhatna forradalmi változást az 5. generációs mobilhálózat. Az orosz propaganda viszont kipécézte magának az 5G-t, és elkezdte terjeszteni, hogy halálos.
Vállalat Dél-Korea gyorsan, még az USA előtt beröffentette az 5G-t
Privátbankár.hu | 2019. április 4. 09:35
A legújabb mobilszolgáltatást eredetileg pénteken indította volna el a három szolgáltató, de megtudták, hogy egy amerikai cég is annak beüzemelésére készül, így előrehozták a debütálást, mert nem akartak lemaradni a világelsőzésről.
Személyes pénzügyek Mi történik, ha valaki elolvassa a bankomtól kapott SMS-t?
Privátbankár.hu | 2017. május 28. 10:34
A WannaCry árnyékában a világ megfeledkezett egy hasonlóan komoly biztonsági résről, mely a mobilcégek SMS szolgáltatásait érinti. A sérülékenység segítségével a banki azonosító kódokat tartalmazó SMS üzeneteket sikerült más telefonszámra átirányítani, és így a bűnözők pénzt tudtak lopni német bankszámlákról. A biztonsági rést már 2014-ben felfedezték, de idén használták először - írja a G DATA.
Vásárló Veszik az okostelefonokat, mint a cukrot
Privátbankár.hu | 2014. február 13. 15:47
Tavaly lépte át első alkalommal az egymilliárdos eladási darabszámot az okostelefonok piaca, miközben az Android operációs rendszer tovább erősítette vezető piaci szerepét - közölte csütörtökön az amerikai IDC informatikai és távközlési kutató intézet.
KKV Ne ragadj a földhöz: vidd a felhők közé az irodádat!
Privátbankár.hu | 2014. február 6. 12:05
Iroda egy felhőben: a legmodernebb csoportmunkát, levelezési-, IP videokonferencia megoldásokat és Office alkalmazásokat kínálja a Vodafone Office 365 szolgáltatása - egyre több gép is a Vodafone segítségével kommunikál egymással.
KKV Pénztárgépek: most akkor örüljünk az árnak, vagy ne?
Privátbankár.hu | 2014. január 3. 07:36
A minisztérium úgy érzi, lealkudta az árakat, az OKSZ szerint viszont túl magasra lőtték be a pénztárgépek adatforgalmára hirdetett hatósági árakat.
KKV Jön a ZTE is, már 555 munkahely jött ma létre
Privátbankár.hu | 2013. szeptember 24. 12:55
Mobilkészülék-javító üzemet telepít Magyarországra a kínai ZTE telekommunikációs cég; az együttműködési nyilatkozatot kedden írták alá Budapesten.
Friss
hírlevél