<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Mobilvásárlás
Vásárló Mobilon vásárolsz? Ezekre nagyon ügyelj!
Privátbankár.hu | 2016. november 28. 16:41
Karácsony táján megszaporodnak a mobil eszközöket érintő támadások és átverések.
Vásárló Felejtsd el a számítógépet – ez lesz az online vásárlás jövője
Privátbankár.hu | 2016. október 13. 11:48
Hamarosan többet vásárolunk mobilon, mint bármilyen más módon.
Vásárló Ön rendelne esküvőt egy alkalmazással?
Privátbankár.hu | 2015. február 28. 08:11
A MasterCard egyelőre egyedülálló listájában összeszedte Európa legkirályabb mobilvásárlós alkalmazásait. Magyar applikáció idén még biztosan nincs a listán, de ettől függetlenül több általunk is használt honlap feltűnik.
Pénzügyi szektor Ha jövőre eltűnik a készpénz, akkor elővesszük a mobiltárcánkat - interjú
Siklós András | 2012. december 20. 06:15
Miért nem szeretünk kártyával vásárolni? Mikor lesznek már végre egy mobiltelefonba sűrítve a pénzünk, a bankkártyánk és különböző boltokban kapott jutalompontjaink? A válaszokért Lemák Gábort, a Magyar Mobiltárca Szövetség főtitkárát kerestük.
Vásárló Lesz, aki még a karácsonyfa alól is vásárol
Privátbankár.hu | 2012. november 15. 10:58
A hagyományos online vásárlókon november első hetében, míg a mobiltelefonon vásárlókon csak november 20-a környékén tör ki a karácsonyi bevásárlási láz – derült ki a legnagyobb magyar aukciós portálokat üzemeltető allegroup.hu Kft. felméréséből. Ráadásul az egyszerű online vásárló szenteste már nemigen foglalkozik a számítógépével, míg az okostelefont használók még december 25-26-án is kiemelkedően aktívak.
Pénzügyi szektor Elkezdődött a jövő: már használják az NFC-alapú fizetést
Privátbankár.hu | 2012. október 26. 12:31
A MasterCard kártyatársaság új, NFC-alapú fizetési szolgáltatások indulását jelentette be. Lengyelországban két jelentős együttműködés valósul meg a T-Mobile valamint az Orange távközlési vállalatokkal, míg Olaszországban a Vodafone teszi elérhetővé ügyfelei számára az NFC-s fizetést minden MasterCard PayPass-képes terminálon.
Pénzügyi szektor Küszöbön a jövő: el a kezekkel a pénztárcától!
Gáspár András | 2012. február 21. 15:51
Hatalmas áttörés előtt áll az érintés nélküli fizetés világa: a mobiltelefonokba integrált új technológia nem csak a pénzügyek világát forradalmasíthatja, hanem teljes egészében kiválthatja a pénztárcát, a jegyeket és bérleteket, de átalakíthatja a személyre szabott szolgáltatások és reklámok világát is. Magyarország nem alszik: igyekszünk az elsők között kiaknázni az egyelőre gyerekcipőben járó technika előnyeit.
Friss
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG