<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Négyes metró
Makro / Külgazdaság A csalás tankönyvi példája: így lopták meg Brüsszelt és Budapestet
Privátbankár.hu | 2017. február 12. 10:52
Lázár János, a Miniszterelnökség vezetője a csalás tankönyvi példájának nevezte a 4-es metró beruházásánál történteket. Ha valaki pénzt ad vissza Brüsszelnek vagy a költségvetésnek, az Budapest lesz - aztán Tarlósék majd futhatnak a pénz után. Azt ígérik, fognak is.
Vásárló Robotok kezében a budapestiek élete: holnaptól vezető nélkül jár a 4-es metró
Privátbankár.hu | 2015. szeptember 25. 12:11
Lassan vége a tesztelésnek: szombattól a teljes menetidőben járműfelügyelők nélkül közlekednek.
Részvény / Deviza / Áru Jön a valódi vasember és jönnek a robotok – de lehet-e profitálni belőlük?
Eidenpenz József | 2015. május 11. 18:01
Százszámra vannak vállalkozások, amelyek robotokra és mesterséges intelligenciára szakosodnak. Már lehetséges csak ezek részvényeibe befektetni.
Utazás Robotokat tesztelnek a metróban, tele leszünk pótlóbusszal a hétvégén
Privátbankár.hu | 2015. március 25. 15:59
Három, négy, öt, hat. Nagyüzemben folynak a felújítások, a hármas metró, a négyes metró, az ötös hév, a hatos villamos vonalán egyaránt lesznek pótlóbuszok. A négyes metrónál a robotokat, azaz vezető nélkül közlekedő szerelvényeket tesztelik.
KKV Mit gondolsz, melyik került többe, a Csalagút vagy a négyes metró?
Eidenpenz József | 2014. április 2. 06:07
Sok kritika érte a négyes metrót magas költségei miatt. Tényleg annyira drága volt, vagy vannak ennél jóval drágább föld alatti vasutak is? Össze lehet ezeket egyáltalán hasonlítani?
KKV Csak egy emberöltőbe tellett – átadták a négyes metrót
Privátbankár.hu | 2014. március 28. 10:45
Pénteken reggel ünnepélyesen átadták a négyes metrót Budapesten. Ennek nyomán számos földfelszíni járat menetrendje és útvonala is módosul majd. A hétvégén ingyenesen ki lehet próbálni.
Ingatlan BKK: csúcsvégállomást építenének
Privátbankár.hu | 2012. október 19. 14:10
November 5-ig lehet jelentkezni a BKK pályázatára, a Kelenföldi pályaudvarnál létesítendő buszállomás, parkoló és kerékpártároló kiépítését kell megtervezni. A pályaművek díjazására és megvételére bruttó 30 millió forint áll a bírálóbizottság rendelkezésére.
KKV Budapest 500 milliót ad a 3-as metró javítására
Privátbankár.hu | 2012. május 14. 14:04
Idén 500 millió forintot biztosít a főváros a 3-as metró infrastruktúrájának javítására, ebből egyebek mellett 600 méter hosszan kicserélik a legrosszabb állapotú vágányokat - jelentette be Tarlós István főpolgármester. Tarlós István reméli, hogy a leromlott állapot miatt nem kell lezárni, vagy korlátozni a forgalmat, biztosat azonban csak a műszaki vizsgálat után tud mondani.
Utazás Utolsó fázisban az új metrókocsik tesztje, egyelőre nincs hiba
Privátbankár.hu | 2012. március 1. 17:55
Jelenleg a kettes metró vonalára érkezett első Alstom Metropolis prototípus tesztelése zajlik. A tesztelés folyamatos, csúcsidőn kívül este tíz és reggel öt óra között történik kedd és péntek kivételével, a kettes metró vonalán. Az Alstom és a BKV szakemberei mindent megtesznek annak érdekében, hogy a tesztek a lehető legrövidebb időn belül lezáruljanak.
Friss
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG